Pesszimista a luhanszki vezető, szerinte átfogó támadásra készülnek az ukránok

2023. február 08. 13:46

Leonyid Paszecsnyik hangsúlyozta: a frontvonalon nagyon nehéz jelenleg a helyzet.

2023. február 08. 13:46
null

Leonyid Paszecsnyik, a „Luhanszki Népköztársaság” vezetője az orosz médiának nyilatkozva elmondta, hogy az ukrán hadsereg összevonta csapatait és ellentámadásra készülnek. Szavai szerint 

nehéz helyzetben vannak az oroszok.

Paszecsnyik felsorolta azon területeket, ahol jelenleg nagyon komoly harcok vannak a frontvonalon, többek között Szvatovóban és Kremennajában és Liszcsanszkot is említve. 

A szakadár állam vezetője úgy fogalmazott, hogy az ukrán hadsereg (szavai szerint az ellenség) összevonta tartalékát és ellentámadást készen állnak arra, hogy ellentámadást indítsanak, hogy

visszahódítsák az elvesztett területeket.

Nyitókép: Olga MALTSEVA / AFP

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jajdejónekünk
2023. február 08. 15:38
Lehet, hogy pont ez a cél, és az oroszok az ellentámadásban kimerült ukránok ellen terveznek ellen-ellentámadni.
Namond
2023. február 08. 15:10
Az ukránok szerint az oroszok, az oroszok szerint az ukránok indítanak offenzívát. Egy a lényeg, az infláció által megemelt árak - kormányzati intézkedés hiányában - maradnak, a hazai infláció marad és talán még nőni is fog az államkincstárban turkáló képmutató politikusok örömére. A forint árfolyam erősítése - Orbán szándéka szerint - továbbra sem kerül a kormányülések napirendjére, mert még lecsökkentené az import árát és csökkenne a kiskereskedelemben felszámolt ÁFA-ból származó bevétel.
..--..
2023. február 08. 14:45
-zsoltkom- "Pesszimista a luhanszki vezető, szerinte átfogó támadásra készülnek az ukránok." Ezek a mindenféle átfogó támadások a legjobban Orbánékat és követőiket... meg még a propaganda újságjaikat teszi lehetetlenné. Mit lehet nekik mondani a következő nap, ha ennyi átfogó támadásos hír van reménységük szertefoszlására a világban. Már lehet, hogy hülyét is kaptak. Az orosz szimpatizánsok tesznek be nekik helyi tapasztalatuk alapján. De majd jön Bayer és a Szilvay, akik értelmezik a Fidesz 2/3 biztatására, hogy az előre hozott Putyin-támadás az ukránok ellen, az az igazi beválós-hasznos- átfogó támadásos hír. Még havi ciklusú imalánc keretében zsonghatnának, hogy legyen béke... legyen béke. És attól biztos, hogy lesz. De majd beleér a bilibe az ujjuk... oszt jó napot.
mokány
2023. február 08. 14:40
Nur nicht beszarren .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!