Lengyel főszerkesztő: A pénz az ellenzéki médiához vándorol

2023. február 01. 07:48

Jacek Karnowski, a Sieci lengyel jobboldali hetilap főszerkesztője szerint ha az ember elkezd szembeszállni a fősodorral, késznek kell állnia arra, hogy nagy árat fizet a túlélésért.

2023. február 01. 07:48
null

Jacek Karnowski úgy fogalmazott, hogy az általa vezetett hetilap tíz éve a mainstream média elleni egyfajta lázadásként jött létre, ráadásul egy olyan időszakban, amikor a liberálisok uralták a médiapiacot és megpróbálták bezárni a kört, elnyomva minden más hangot.

A lengyel sajtó helyzetét elemezve arra jutott a Magyar Nemzetnek adott interjújában, hogy a hirdetőknél háttérbe szorulnak a jobboldali kiadványok, 

a pénz az ellenzéki médiához vándorol.

Állítása szerint gyakorlatilag az egész „szoft” nyilvánosság a kormány ellen dolgozik, a lengyel celebeket is ideértve, ugyanakkor a '19-es választások alapján ennek nincs közvetlen hatása a választók magatartására.

– szögezte le.

Jacek Karnowski szerint ha az ember elkezd szembeszállni a fősodorral, késznek kell állnia arra, hogy nagy árat fizet a túlélésért, el kell fogadni a nagy nyomást.

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Papamaci1957
2023. február 01. 09:25
Lengyelek, lengyelek Jöjjön meg az eszetek.
Kristály
2023. február 01. 08:25
A béka porontyból lett a dinószaurusz, mert hagytuk élni most meg az életünkre törnek.
Imre Debrecen
2023. február 01. 08:20
Ilyen a globalista balliberális "demokrácia".....
pipa89
2023. február 01. 08:19
Jobb, ha összeszeditek magatokat, mert őszig kicsúszhat a gyeplő a kezetekből!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!