III. Károly brit uralkodó meglátogatta az ukrán katonákat

2023. február 21. 07:38

Királyi vizit a kiképzőtáborban.

2023. február 21. 07:38
null

A Sky News arról tudósít, hogy III. Károly király ellátogatott egy délnyugat-angliai kiképzőtáborba, ahol az ott gyakorlatozó ukrán újoncokat üdvözölte, nem is akárhogyan. Emlékeztettek: az angolok egy öthetes alapfokú harci tanfolyamot tartanak az ukrán katonáknak, mielőtt Ukrajnába indulnának harcolni az oroszok ellen.

A Beszámoló szerint III. Károly király végignézte, ahogy az újoncok lövészárokharcot tanulnak, és tűzgyakorlatban vesznek részt.

– mondta III. Károly egy tisztnek.

A portál hozzáteszi, hogy a brit védelmi minisztérium tweetje alapján az uralkodót a brit vezérkari főnök kísérte el. Az újoncok egyébként a 200 férfi közé tartoznak, akik a kiképzés negyedik hetébe léptek, írják. Hangsúlyozzák: az elmúlt fél évben az Egyesült Királyság segítségével nagyjából 10 ezer ukrán katonát képeztek ki.

Nyitókép: Twitter

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
airmax
2023. február 21. 14:19
Valami nem stimmel az "ukrán katonákkal"... a fele szinesbőrű.. :) Persze lehet valamelyik ukrán gyarmatról származnak... De rémlik, mintha ukrajnának nem lettek volna gyarmatai..
Ehetős Odó
2023. február 21. 13:25
És ez a f@szkalap egy király... A Gyalog-galoppba nem férne bele. Azt hiszem, végképp leáldozott a királyság eszméjének.
Brandon the great Negro
2023. február 21. 12:30
Mi a megmeredt lófaxot keresnek idegen (nem-nato) katonák egy délnyugat-angliai táborban ?!? !!!
Vakfolt
2023. február 21. 12:12
"III. Károly brit uralkodó meglátogatta az ukrán katonákat" Megkérdezték tőle, te meg mi a faszt keresel itt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!