Üzentek Jámbor Andrásnak és a tanárasszisztensnek a Fradi-ultrák

2023. február 18. 18:33

A molinókhoz nem kell kommentár.

2023. február 18. 18:33
null

Három molinót feszítettek ki a fradisták a Kecskemét elleni szombati bajnoki mérkőzésen – erre a Vadhajtások figyelt föl. Kommentár nélkül közöljük a feliratokat, amelyek az elmúlt hét két nagy botrányára, a külföldi antifák budapesti ámokfutására, és az efebofil hajlamaival büszkélkedő tanárasszisztensre utaltak.

„Mi jöhet még az alomból?” – állt egy másik molinón.

Jámbor András azért kerülhetett a fradisták célkeresztjébe (is), mert egy letartóztatott, D.K. monogrammú magyarországi antifa-tagot, vagy nekik segítő nőt – aki ártatlanok brutális támadásában segédkezett az egész országot megrázó támadássorozat ideje alatt – kapcsolatba hoztak a Szikra mozgalommal, Jámbor azonban mindent tagad.

Nyitókép: Vadhajtások

Nem fogok lemondani, mert semmit nem követtem el, ahogyan a Szikra sem

„De nem érik el a céljukat, akárhogy próbálkoznak! Továbbra is Magyarországot, a magyar népet fogom szolgálni, és építeni az igazságos társadalmat a számomra elérhető eszközökkel, akárhogy is fáj ez a Fidesznek. Akkor is meg fogom kérdezni, hogy mit intézett Schadl György Rogán Antalnak, ha emiatt a teljes propagandagépezetet és a titkosszolgálatokat is rám küldik!

Frissítés 

Reagált a fradisták molinójára Jámbor András. 

„Egyrészt, anyám sajnos elhunyt pár éve. Másrészt, akkor pár nap múlva, amikor megértik, illetve világossá válik az urak és a hölgyek számára is az igazság, ugyanekkora méretben várom majd a Jámbor! Elnézést kérünk! molinót is! Gondolom, ez a minimum a becsületben! És az igazság az, hogy se nekem se a Szikrának nincs köze az erőszakhoz” írta egy Facebook-kommentben a baloldali képviselő. 

Összesen 338 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tartarossz.blog
2023. február 20. 17:26
Hol tart a Bite ügye? Elméletileg meg kéne védenem, hiszen a mundér becsülete megköveteli, hogy egy volt vallástudomány szakos hallgatót megvédenek a korábbi évfolyamtársak és szaktársak, elvégre a rendőrségnél is divat, amikor az internetes zaklatókat védik az eljárások elől, tudva hogy lehet közöttük pár emberük. A minap hangosan felnevettem, amikor visszaküldték a bejelentésemet, hogy szó nem lehet bűncselekményről nos legutóbb ugynezen elkövetők a youtube trash király Sodi édesanyját zaklatták és a fiáról lejárató plakátokat ragasztottak ki Újszászon. Fura indoklás ez, hiszen az elkövetők itt gumikesztyűben ragasztanak plakátokat, megintcsak nekem lett igazam, maguk az elkövetők is tisztában vannak, azzal, hogy ez bűncselekmény, hiszen nem akartak ujjlenyomatokat hagyni a plakáton. https://sodipedia.sodika.org/images/d/db/Plakat.jpg
zaporozsjei kozák
2023. február 19. 14:44
Van még az alomban ti közpénzből erősítő tápos fradisták csak még tartják a misét
reepcze
2023. február 19. 14:30
"se nekem se a Szikrának nincs köze az erőszakhoz" Don Corleone is kikérte magának.
rókabácsi
2023. február 19. 13:50
jámbor a farkasbőrben?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!