Nem fogok lemondani, mert semmit nem követtem el, ahogyan a Szikra sem

2023. február 16. 20:05

Tovább folytatódik a hazug lejárató kampány!

2023. február 16. 20:05
null
Jámbor András
Jámbor András

„De nem érik el a céljukat, akárhogy próbálkoznak! Továbbra is Magyarországot, a magyar népet fogom szolgálni, és építeni az igazságos társadalmat a számomra elérhető eszközökkel, akárhogy is fáj ez a Fidesznek. Akkor is meg fogom kérdezni, hogy mit intézett Schadl György Rogán Antalnak, ha emiatt a teljes propagandagépezetet és a titkosszolgálatokat is rám küldik!

Nem fogok lemondani, mert semmit nem követtem el, ahogyan a Szikra sem. Az a vád pedig, amit D.K. ellen megfogalmaztak, minimum gyenge lábakon áll az eddigi információink alapján.

Továbbra is azt mondjuk, az erőszak minden formáját elítéljük, kövessék el azt nácik, antifák, külföldi vagy magyar embertársaink. Az erőszak megengedhetetlen! A bűncselekmények áldozatainak mielőbbi felépülést kívánunk, a tetteseknek pedig azt, hogy kapják meg a tettük súlya szerint járó büntetést!

Az erőszaknak azonban más formái is vannak! Bizonyos szélsőjobboldali portálok napok óta hergelnek ellenünk. Elítéljük a hajtóvadászatot, az online támadásokat, a verbális agressziót is, amely politikai közösségünk tagjait érte az elmúlt napokban. Ezen támadások alapját a propagandamédia álhírei adják, amelyekért jogi elégtételt fogunk venni!”

Nyitókép: Trenka Attila / Mandiner

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nabakker
2023. február 20. 08:58
Nem is kell, úgy is megtalálnak!
zuriktodor
2023. február 19. 18:57
Persze, hogy nem mond le, végre az életben először rendes fizetést kap. Tőlünk...
Kamcsatka5
2023. február 18. 16:56
te rohadék! Már 1777 napja egy redvás ló alfelében kéne lenned! Ne aggódj kretén meglesz az ötödik 2/3-ad is! Rohadnál el koszos belga!
Jonny Tyukodi
2023. február 18. 12:04
Ezért voltál amerikában (szándékosan kis betükkel irtam) te buzi,ott kaptad meg a csürhéddel az ukászt!!!Hogy rohadjál meg te koszos buzi,remélem a moslékban végzed,szó szerint!!!A kurva anyád jámbor koszos ,féreg!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!