Szerb elnök: Két-három napon belül nagy változásokat fogunk látni a harctéren

2023. február 22. 07:21

Alekszandar Vucsics drónok szállításáról tárgyalt az Egyesült Arab Emírségekben, a konfliktus eszkalációjára számít.

2023. február 22. 07:21
null

A Censor.net ukrán lap arról számol be, hogy Alekszandar Vucsics szerb elnök látogatást tett az Egyesült Arab Emírségekben, és kamikaze drónok szállításáról tárgyalt többek között. Az elnök egy fegyverkiállításon bejelentette: szerződést írnak alá kamikaze drónok beszerzéséről Szerbia számára, melyek leszállítása öt-hat hónapon belül várható.

„Az alapján, amit Vlagyimir Putyin mondott kedden, világos, hogy

ez a konfliktus eszkalációjához vezethet, és tovább bonyolítja Szerbia politikai, katonai helyzetét minden értelemben. Arra számítok, hogy két-három napon belül komoly változásokat fogunk látni a harctéren” – mondta Vucsics.

Nyitókép: Ludovic MARIN / AFP

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bf109g6
2023. február 22. 20:15
Miért, mi a százlábú? Mi a felüljáró definíciója? https://budapest.hu/Lapok/2015/befejezodott-a-kerepesi-uti-feluljaro-atepitese.aspx Eszerint felüljáró, vitatkozz velük. A Csömöri úti valóban 2020-as projekt, más kérés, hogy évekkel korábban kezdték az előkészítést, valamint a keret is megvolt rá, geriék készen kapták a projektet. Ahogy a Nagy Lajos és a Fogarasi felújítását is, de abból semmi sem lett, kellett a pénz a haverok zsebébe. A Flórián téri is elő volt készítve, de nekiálltak tökörészni vele. Még pár a Tarlós alatt megújultak/épültek közül: GOH csomóponti, Mozaik utcai, Pomázi úti, Soroksári HÉV-híd, déli vasúti összekötő (híd!), Tarcsai úti felüljáró, Cinkotai úti felüljáró, BAH csomóponti felüljáró, hirtelen ennyi jutott eszembe. Nézz utána a többinek. A 35 nemcsak közúti, gyalogos is van benne.
ganaji b
2023. február 22. 16:34
https://index.hu/kulfold/2023/02/22/putyin-rendelet-moldova-oroszorszag-dnyeszter-szuverenitas/ Lesz gebasz.
Ricsibmf
2023. február 22. 16:16
Olyan nagy változást szeretnék, hogy legyen béke és ne pusztuljon a kisember!
Lajoss
2023. február 22. 15:46
Ez a szarjankó sem fér a bőrébe..:(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!