Putyin propagandistája: Oroszországnak meg kell támadnia Németországot!

2023. január 20. 14:48

Vlagyimir Szolovjov szerint az oroszoknak csapatokat kell küldeniük Berlinbe. Megsértődött Olaf Scholz nyilatkozatán.

2023. január 20. 14:48
null

Olaf Scholz német kancellár kijelentette: a Nyugatnak nem szabad hagynia, hogy Oroszország megnyerje az Ukrajna elleni háborút. Ennek kapcsán sértődött meg Vlagyimir Szolovjov, Putyin egyik propagandistája/TV-s személyisége, azt követelve:

„Csapatokat kell küldenünk Berlinbe, és soha nem szabad elhagynunk!” – mondta Szolovjov dühödten.

Hozzátette, hogy mivel Franciaország át akarja adni járműveit Kijevnek, az oroszoknak Párizsba is el kell menniük. Bírálta továbbá a Szovjetunió és Oroszország korábbi vezetőit is, akik szerinte túlságosan elnézőek voltak a térségünkben található országokkal szemben:

Aki kivonta csapatainkat Kelet-Európából! A hülye Hruscsov bezáratta a finnországi katonai bázisunkat! Mindezek az emberek most elbújnának, hallgatnának. Nem lennének szankciók, semmi!” – mondta Szolovjov az orosz állami televízióban sugárzott műsorában.

Nyitókép: Mikhail METZEL / SPUTNIK / AFP

Összesen 184 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Belakiss
2023. január 21. 10:57
Putyin kitermelte ezeket az idiótákat és most ezeknek az idiótáknak hisz.
szilvarozsa
2023. január 21. 00:30
A faszfej DeKás hazai pályára tévedt. Nála senki nem tudja jobban, mit jelent a hazaárulás! A Mandin eddig még senki nem árulta el a magyarságot egyértelműbben a végtelenül ellenszenves DeKásnál!
tartarossz.blog
2023. január 20. 23:58
Gorbacsov a hibás, minek kellett önként lemondani a Szovjetunió állami egységéről és paroláznia a Nyugattal és az USA-val? Remélem legközelebb a ruszkik nem állnak meg az Elbánál.
koronaszepe
2023. január 20. 22:44
Szépen megmutatja, hogyan gondolkodik egy orosz a konfliktusról, kinek, minek képzeli magát, mit jelent az orosz expanzió. Ezt támogatják helyihülyéink', a ruszkik hasznos idiótái.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!