Lavrov: Szóba sem jöhet, hogy leüljünk tárgyalni Zelenszkijjel (VIDEÓ)

2023. január 18. 19:37

Az orosz külügyminiszter emlékeztette az újságírókat, az ukrán elnök törvényben tiltotta meg a tárgyalásokat.

2023. január 18. 19:37
null

A Föderáció külügyminisztere ugyanakkor az egyeztetésektől nem zárkózik el: Moszkva az Ukrajnát pénzzel és fegyverrel ellátó nyugati országokkal tárgyalna – válaszolta azokra az újságírói kérdésekre az orosz külügyminiszter, amelyek a Moszkva-Kijev párbeszédet sürgették.

Szergej Lavrov azonban leszögezte: mivel

az ukrán elnök törvényben tiltotta meg a tárgyalásokat Oroszországgal, így nem tudnak mit tenni

– idézte a tárcavezetőt a Hír TV.

Putyin: Moszkva győzelme elkerülhetetlen

Eközben Vlagyimir Putyin a Föderáció katonai győzelmében bízik. Az orosz elnök egy légvédelmi rakétákat készítő gyárat látogatott meg, ahol kijelentette,

Moszkva győzelme elkerülhetetlen.

Ukrajna támogatói azonban nem értenek egyet az orosz elnökkel. A litván külügyminiszter szerint a legfontosabb feladatuk most az, hogy biztosítsák a kért modern tankokat Kijevnek.

Azonban a szállítmányok gerincét alkotó Leopárd tankok küldésére azonban Németországnak is áldását kellene adnia, Berlin azonban továbbra sem nyilatkozik az ügyben.

A német kormányon így egyre nagyobb a nyomás, hogy eldöntse, beleegyezik-e az elit Leopárd tankok Ukrajnába küldésébe. Berlin sokáig már nem halogathatja a válaszadást – hívta fel a figyelmet a Hír TV összeállításában.

A csatorna háborús tudósítását alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Armageddon
2023. január 20. 06:37
Orbán is Bulvárkacsa IS megmondta Magyarország és a zemberek érdeke az első! Elvek, értékek rég a qkában. Csak az érdek ami szamít.
dezilluzionista
2023. január 19. 11:26
PutyinNEMakarbékét.
Rugo
2023. január 18. 21:12
Szóval ezek vizsgálták ki a dnyiprói incidenst? Csak nem ezt találták, hogy egy ukrán légvédelmi rakéta okozta a becsapódást?
Zwei
2023. január 18. 20:59
Telegrammon keressétek Oroszok az Igazság oldalán csoportot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!