Ukrán bejelentés: Az oroszok elfoglalták Szoledárt

2023. január 25. 14:10

Az ukránok is beismerték, hogy visszaszorultak.

2023. január 25. 14:10
null

Az ukrán Korrespondent portál arról ír, hogy az ukrán hadsereg kivonult Szoledárból. Azt írják, azért vonultak ki, hogy megmentsék személyzetük életét – közölte Szerhij Csereváty, az Ukrán Fegyveres Erők Keleti Csoportjának szóvivője szerdán. „A hónapok óta tartó heves harcok után

– mondta.

Megírtuk: januárban orosz támadás indult a kelet-ukrajnai Szoledár ellen, amiről egy idő után az ukránok és az oroszok is azt állították, hogy az övék. Szoledárban egyes jelentések szerint csak és kizárólag wagnereseket vetettek be az utóbbi időben, írja az Index.

Nyitókép: AFP

Összesen 187 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Innogreen23
2023. január 26. 03:52
Nem lehet elégszer elmondani, hogy ártatlan emberek szenvednek, halnak naponta száz szám. De nem igaz, hogy ez az orosz haderő hibája. Azoknak az ukrán belbiztonsági és katonai rendészeti alakulatok a vétke, akik "soroznak" Kárpátalján, hihetetlen rábeszélő képességgel. Addig verik a pácienst, míg "önszántából" be nem vonul. Nos ugyanezek az alakulatok lövik a saját alakulataikat ügyesen és igényesen hátulról ha valakinek esetleg eszébe jutna a visszavonulás. A cél a potenciálisan ellenállni képes lakosság, a kisebbségek kiírtása. Ezt lehet neolibsizni innen, prolizni onnan, de a lényegen nem változtat. Az ukrán állam hatalmat gyakorló férgeknek Göring, vagy Hitler jelenthetne. Hála istennek, hogy az oroszok, amúgy kb már két hete kiverték a tetveket Bahmutból. És igen, sajnos az ártatlan szerencsétlen oda kényszerített "katonák" tegnapi tanárok, taxi söfőrök, pizza futárok, lábbal előre, zsákban hagyják el Bahmutot. Zelenszkij meg röhög. Tizenkettőezerrel ismét közelebb a céljához. És igen, igaza van Putyinnak. Európa ha eljön az idő, szabad lesz.
kelemikes
2023. január 25. 21:22
Az oroszok elfoglalták Szoledárt -taps.. Jön majd Debrecen is...
roughneck
2023. január 25. 18:34
Az a lenyeg, hogy megint gyoztek az ukranok. Szulinapi ajandek Zselenek, Isten eltesse (Addig, amig el nem viszi ordog!)! Ugyhogy nem kellenek ide a nemet stb. tankok sem... :-))
zuriktodor
2023. január 25. 17:59
Jesus mother Marie and Joseph...!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!