Ötmillió rubelt ajánl egy orosz cég annak, aki kilő a fronton egy nyugati tankot

2023. január 30. 11:22

A „szerencsés” katona készpénzben kaphatja meg a 26 millió forintot érő összeget.

2023. január 30. 11:22
null

Mint azt sejteni lehetett, kiakasztotta az oroszokat a döntés, melynek értelmében Ukrajna Leopard 2-es tankokat kaphat Németországtól, és Abrams harckocsikat Amerikától. Dimitrij Peszkov, a Kreml szóvivője például megígérte: „ezek a tankok égni fognak”.

Most pedig egy orosz vállalat, a Fores állt elő egy ajánlattal, amely úgy tűnik, a fronton harcoló orosz katonák morálját hivatott erősíteni – írja a Reuters.

Ötmillió rubelt fizetnek az első katonának, aki kilő vagy zsákmányol egy nyugati tankot,

az ezt követő tankmegsemmisítésekre pedig félmillió rubel (kb. 2,6 millió forint) jutalmat ígérnek. 

Nyitóképen: Egy amerikai Abrams harckocsi. Fotó: William West / AFP

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Attologic
2023. február 01. 09:20
Én emelem a tétet....hozzáteszek valamennyit :))))) Hajrá! Hajrá! ..mint egy videójáték... Mégis mit képzelnek egyesek!!!! Ide Európába hozzák a világ összes fegyverét????? Na takaradni ki innen azonnal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Otthon lövöldözz TE barom!!!!!
nempolitizálok
2023. január 30. 16:21
"A NATO-országok azon döntése, hogy Ukrajnába szállítják az Abrams és Leopard nehéz harckocsikat, nem befolyásolja az RF fegyveres erők különleges hadműveletének menetét. Ezt a véleményt osztja Yakov Kedmi izraeli katonai szakértő is – írja az Economics Today . Elmondása szerint az orosz hadsereg hosszú évek óta taktikát gyakorol a Leopard és Abrams tankok ellen, amellyel a Nyugat az ukrán fegyveres erők megerősítését tervezi. „Minden katona, tiszt, minden taktikai és hadműveleti terv ezek ellen a harckocsik ellen készült – főleg a Leopard és még valami az oldalon” – mondta Kedmi."
formaegy
2023. január 30. 16:18
Elég szégyen rátok, hogy célhoz tudnak érni a nyugati tankok.
LancelotDuLac
2023. január 30. 16:05
https://www.youtube.com/shorts/19DVepR46D8 "Ötmillió rubelt ajánl egy orosz cég " XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD hogy fog fizetni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!