Botrány az Australian Openen: Djokovics apja Putyin-arcképes orosz zászlót lengetett

2023. január 26. 11:11

A papa Z betűs pólót viselő nézővel is fotózkodott.

2023. január 26. 11:11
null

A Daily Mail arról ír, hogy Novak Djokovics készülhet az újabb kritikákra: szókimondó édesapját, Srdan Djokovicsot lefilmezték, hogy orosz zászlóval pózol, amelyen ráadásul Vlagyimir Putyin arcképe volt látható. A Daily Mail hozzátette: a helyi rendőrség négy férfit kiutasított a Melbourne Parkból, miután oroszpárti jelszavakat skandáltak a Rod Laver Aréna közelében, és még orosz zászlókat is lengettek.

Hangsúlyozták: Srdan Djokovics az aréna előtt találkozott a kitiltott szurkolókkal:

Z betűs pólót viselő nézővel fotózkodott, miközben egy orosz zászlót lobogtatott, amelyen Putyin arcképe volt látható.

Emlékeztettek, hogy a szervezők korábban megtiltották az Oroszországot vagy Belaruszt támogató zászlók lengetését a lelátón. A YouTube-on közzétett videón Srdan Djokovics a zászló és egy szimpatizáns mellett pózol, aki azt kiabálja: „Éljen Oroszország!”

A világelső Djokovics amúgy szerdán az orosz Andrej Rubljov legyőzésével jutott be az ausztrál nyílt teniszbajnokság elődöntőjébe, írják.

Nyitókép: YouTube

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Belacska
2023. március 03. 09:59
"az orosz Andrej Rubljov legyőzésével". Egy művészt teniszben nem kunszt legyőzni. Próbálta volna ikonfestésben, kikapott volna.
kérdés
2023. január 27. 00:50
A békés egymás mellett élésért senki sem lép föl tüntetőleg? Belehajszolják a Világot a vagy-vagy szituációba, garantált világháború.
nuknuk
2023. január 26. 18:26
Az nincs betiltva, csak a történelmi Magyarország ábrázolása.
Sanyi72
2023. január 26. 17:55
A nagy szólásszabadság nevében,ugye? De ha a buzizászlót lengette volna,akkor ő a hős??? Vesszen ez a mocskos nyugat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!