Beszólt Nógrádi Györgynek a magyar humorista

2023. január 21. 13:38

Aranyosi Péter rajong a tankokért.

2023. január 21. 13:38
null

A Magyar Hang arról ír, hogy tankok iránti rajongásával kapcsolatban hívta be Aranyosi Péter humoristát a Hír TV a reggeli műsorába. Aranyosi így kezdte a beszélgetést: „Először is két mondatot hadd mondjak. Egyrészt nagyon örülök, hogy itt lehetek a Hír TV-ben, mert édesanyám mindig mondta nekem, hogy ide kéne jönni, mert itt van a pénz. Ez az első. A másik, ami a legnagyobb élményem, hogy találkoztam Nógrádi Györggyel az előtérben, és hát köszöntem neki,

– tette hozzá a humorista.

Nyitókép: Youtube

Összesen 211 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nagy Magdolna
2023. január 23. 07:32
Idétlen alak.Előbb logopédushoz kéne járni.
syphax
2023. január 23. 07:17
EGY "DISZNÓFEJŰ NAGYÚR" EZ AZ ANYA ROSSZA PETÁK. JA HOGY NEM "ÚR" HANEM PROLI....NNNA, HÁT AZ IS IGAZ!
Igazszó
2023. január 22. 22:04
Elképesztően szar a köpcös geci média-, kultúr- és személyzeti politikája.
pemete jakab
2023. január 22. 17:53
"találkoztam Nógrádi Györggyel az előtérben, és hát köszöntem neki, mondtam neki, hogy kollégák vagyunk mostanában – már a munkásságával kapcsolatban. Ő is sok vicceset mond." Ami a normalitás oldalán humor, vicc, marhaság, az a fideszes oldalon komoly elemzésnek, sőt igazságnak számít.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!