A német Leopard 2 harckocsikra egyelőre várni kell, de a Sea King helikopterek már megérkeztek Ukrajnába (VIDEÓ)

2023. január 21. 20:48

Az ukrán védelmi miniszter megköszönte az adományt Nagy-Britanniának, és elárulta, hogy a helikopterek a Fekete-tenger körül fogják védeni Ukrajnát.

2023. január 21. 20:48
null

Megérkeztek a Nagy-Britannia által felajánlott Sea King helikopterek Ukrajnába – a hírt Olekszij Reznyikov ukrán védelmi miniszter osztotta meg a Twitter-oldalán.

Reznyikov a helikopterek megérkezéséről egy videót is közzétett.

Az ukrán védelmi miniszter megköszönte az adományt

Nagy-Britanniának és elárulta, hogy a helikopterek, a Fekete-tenger körül fogják védeni Ukrajnát.

A helikopterekről készült videót itt tekinthetik meg:

Nyitókép: A mellékelt videóból készült kép

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vajra
2023. január 23. 00:49
A spártai csata bemutatása a gyakorlatban. Mindenből pont annyit adnak,ami áttörésre nem elég viszont viszonylag gyorsan kilövik az oroszok.
Igazszó
2023. január 22. 22:31
Szar hohol propaganda. Hazug is, szánalmas is.
Walhalla
2023. január 22. 15:04
Erről az ócskavasról van szó? "A H–3 Sea King (gyári típusjelzése S–61, eredeti típusjelzése HSS–2) két hajtóműves többcélú közepes helikopter, melyet eredetileg tengeralattjáró-vadászatra fejlesztett ki a Sikorsky Aircraft az Amerikai Haditengerészet részére az 1950-es években, majd licencben gyártották Japánban, Olaszországban és az Egyesült Királyságban is. A maga idejében elterjedt helikopter volt, melyet napjainkra már a legtöbb alkalmazó kivont a hadrendből."
Kamcsatka5
2023. január 22. 13:40
Gyári felszerelés, hogy bárhonnan felrobbantható a beépített kütyük segítségével, a beolvasztás drágább lett volna! A mosógépem is akkor romlik el amikor akarják!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!