Két feltételt szabott a béketárgyalásokhoz Moszkva

2023. január 13. 09:50

Ukrajna pedig valószínűleg mindkettőt el fogja utasítani.

2023. január 13. 09:50
null

Az orosz külügyminisztérium szóvivője, Alekszej Polcsuk két feltételt szabott ahhoz, hogy Moszkva béketárgyalásokat folytathasson Kijevvel.

Ezeknek a tárgyalásoknak közvetlennek kell lennie Moszkva és Kijev között. A közvetítők szerepét ki kell iktatni”

idézi a szóvivőt a Do Rzeczy. Polcsuk érvelése szerint a nyugati közvetítők „gyakran saját céljaik és érdekeik szerint igyekeznek befolyásolni a tárgyalásokat, és nem is igazán a konfliktus lezárásában, mint saját politikai és gazdasági céljaik előremozdításában érdekeltek”.

Kijev valószínűleg el fogja utasítani az oroszok ajánlatát. Az ukránok a bucsai mészárlás után határozták el, hogy megszakítanak mindenféle összeköttetést Moszkvával, ha történt is valamilyen kommunikáció, az olyan közvetítőkön keresztül történt, mint Recep Tayyip Erdogan török elnök.

Nyitókép: Ukrán elnöki hivatal sajtóosztály / Anadolu Agency / AFP

Összesen 203 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nyilas Miksa
2023. január 14. 14:46
Most már végig kell csinálni a nácítlanítást.
pemete jakab
2023. január 13. 21:35
"Polcsuk érvelése szerint a nyugati közvetítők „gyakran saját céljaik és érdekeik szerint igyekeznek befolyásolni a tárgyalásokat" Bezzeg a keleti közvetítők, ők soha nem nézik a saját céljaikat és érdekeiket.
fürge
2023. január 13. 20:00
Nagyon remélem , egyszer (hamar) vége lesz ennek a szörnyű állapotnak . Sok jó ember életét nehezíti meg .
Dezsőke
2023. január 13. 16:26
Rod Dreher: " Az észak-karolinai Dan Bishop republikánus képviselő a következő nyilatkozatot tette ezzel kapcsolatban: „A kongresszus tavaly február óta több mint 100 milliárd dolláros támogatást adott ki Ukrajnának, mégis semmi rálátásunk nincs arra, hogy pontosan mire költik ezt a pénzt”.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!