Tartalékos katonának állt Böszörményi-Nagy Gergely

2023. január 17. 16:02

A Design Terminal vezetője erről közösségi oldalán számolt be.

2023. január 17. 16:02
null

Böszörményi-Nagy Gergely egy képgalériát osztott meg közösségi oldalán, amelyen katonai egyenruhában látható egy laktanyában.

A Design Terminal vezetője a képek mellé kísérőszövegként megosztotta a tartalékos katonai esküszövegét is, amelyben többek között kijelentette, hogy 

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Böszörményi-Nagy Gergely Facebook-oldala

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Halder
2023. január 17. 19:41
Minden MAGYART, függetlenül politikai hovatartozásától üdvözlök, akik tartalékos katonának áll. Nagy szükség van tartalékosokra is. Köszönet érte ! Magyarország mindenek előtt, a Jóisten mindannyiunk fölött.
Burmin
2023. január 17. 17:47
"Én, Böszörményi-Nagy Gergely tartalékos katona esküszöm, hogy Magyarországot híven szolgálom, hűséges honvédje leszek... Érdekelne, hogy miért van akkor a rangjelzése alapján szakaszvezetői rangja ??? ( 3 krumplivirág ! ) Nyitókép.
Lajoss
2023. január 17. 17:39
Oda való..:)
MaBaker
2023. január 17. 16:37
Elképesztően veszélyes időszakba léptünk. Ez innentől nyílt propagálása a háborús retorikának, a fiatalok önként halálba menetelésének. Így néz ki a kezdete egy propagandahadműveletnek, ami a totális háborúba vezet egy országot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!