Gálameccsen találkozott Messi, Ronaldo, Mbappé, és Neymar, kilenc gól lett a vége

2023. január 20. 09:43

A francia Paris Saint-Germain 5-4-es győzelmet aratott a szaúdi al-Nasszr és al-Hilal legjobbjaiból összeállított csapat ellen.

2023. január 20. 09:43
null

Az al-Nasszr és al-Hilal legjobbjaiból összeállított csapat és a Paris Saint-Germain csütörtökön, Szaúd-Arábiában megrendezett gálamérkőzésen találkozott. Óriási érdeklődés övezte a meccset, hiszen a találkozót úgy harangozták be, hogy ez lehet az utolsó alkalom, amikor az elmúlt évtizedek két legismertebb futballistája, Cristiano Ronaldo és Lionel Messi összecsap egymással.

Messi gólt is szerzett, Neymar remek átadását követően a 3. percben megszerezte a vezetést a PSG-nek. Ronaldo a 34. percben büntetőből egyenlített, majd francia részről Marquinhos volt eredményes. Ronaldo a térfélcsere előtt másodszor is betalált, ezt részben egykori csapattársának, Sergio Ramosnak köszönhette, aki hatalmas luftot rúgott a gól előtt.

A második félidőben is kitettek magukért a csapatok, Ramos, Kylian Mbappé és Hugo Ekitike is feliratkozott a góllövők listájára, a szaúdiaknak viszont „csak” két újabb találatra futotta, így a Paris Saint-Germain 5-4-re megnyerte a gálamérkőzést.

Nyitókép: FRANCK FIFE / AFP

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lotti
2023. január 20. 11:18
A tevepásztoroknak rengeteg pénze van. Jó részét cirkuszra költik. Ebből most legalább valamennyi visszakerül az európai "csórók"-hoz.
madar299
2023. január 20. 10:54
Cirkusz extra + extra + extra gázsiért ! Tehetségesek a fociban , viszont rendkívüli módon túlfizetettek , szerintem a jelenlegi pénzük tized/huszad/század -áért sem lennének "pályaelhagyók" , mivel máshoz nem értenek . Rosszabbul sem játszhatnának mert akkor lecserélnék őket .
zakar zoltán béla
2023. január 20. 10:12
00
llnnhegyi
2023. január 20. 10:10
Messi a császár. A többiek királyok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!