Ezért lett tartalékos katona Böszörményi-Nagy Gergely (VIDEÓ)

2023. január 23. 22:36

A Design Terminal vezetője a hazaszeretettel és az önfejlesztéssel magyarázta döntését.

2023. január 23. 22:36
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, tartalékos katonának állt Böszörményi-Nagy Gergely. A Design Terminal vezetőjét a Magyar Honvédség stábja is megkérdezte arról, hogy miért döntött úgy, hogy megkezdi önkéntes tartalékos alapkiképzését.

Erre Böszörményi-Nagy azt felelte, hogy a belső indíttatása a hazaszeretet volt, a másik dolog, ami miatt belevágott a kiképzésbe, az az önfejlesztés. Utóbbial kapcsolatban megjegyezte, hogy napjainkban az önfejlesztésnek „nagy divatja van”. A különböző képzéseken olyan készségeket fejlesztenek, mint az alkalmazkodás vagy a fókuszált jelenlét. „Ezek olyan tulajdonságok, amiket a hadsereg nevű létesítmény évezredek óta gyakorol” – magyarázta a Design Terminal és a Brain Bar alapítója.

„Ha valaki tenni akar a hazájáért és mellette fejleszteni magát, annak nem létezik ennél jobb lehetőség.

– hangzott el az interjúban.

A teljes interjút alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. január 24. 16:18
Miért baj az, ha valaki a haza védelmére jelentkezik? Bár ezt a dk-tól kéne megkérdezni!
cga82
2023. január 24. 10:23
Néha valaki tesz valamit, kösz hogy végigtoltad, nem leszel egyedül.
abódezs
2023. január 24. 06:39
Legalább egy olyan terület lenne, ahol ne nyomulnának a stréberek és stallumhalmozók, hanem hagynák érvényesülni az egyszerű, hétköznapi embereket. Azokat, akikből János vitézek is lehetnének.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!