Életveszélyesen megkéselte iskolatársát egy 16 éves diáklány Debrecenben

2023. január 26. 11:31

A rendőrök azonnal elfogták a késsel támadó lányt.

2023. január 26. 11:31
null

A police.hu arról ír, hogy Debrecenben a Sinai Miklós utcában verekedett össze két fiatalkorú 2023. január 25-én 15 óra körül. Az egyik lány egy kést is elővett, amivel

megszúrta iskolatársát, aki életveszélyes sérülést szenvedett,

írják.

Hangsúlyozták: a verekedés miatt értesített debreceni rendőrök a helyszínen elfogták a késsel támadó lányt. A rendelkezésre álló adatok alapján

a lányok konfliktusa mögött egy fiú miatti féltékenység állt.

A 16 éves fiatal ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt indult büntetőeljárás, írják.

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: Michal Fludra / NurPhoto / AFP

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hajni37
2023. január 26. 20:37
A CIGÁNYOK LÉTSZÁMÁRÓL. A legutóbbi országos népszámláláskor 390 ezren vallották magukat romának. A Magyar Tudományos Akadémia adatai és a Kemény féle kutatások szerint létszámuk 650 ezer és 700 ezer között van. A Debreceni Egyetem közelmúltbeli 800 ezres felmérése komolytalanra sikerült, mivel a saját bevallásuk szerint is beleszámolták a telepszerúen mélyszegénységben élő nem romákat, a vegyesházasságban élő százezret, illetve a félanalfabéta cigány kisebbségi vezetők bemondásait vették alapul, akik a minél nagyobb költségvetési források lenyúlása érdekében szokásuk szerint minden érintettet duplán számoltak. Kérem a kedves CIGÁNY KOMMENTELÓKET hogy ne vizionáljanak nagyobb számot. Csak hogy tudjuk hányan vannak.
sober
2023. január 26. 20:09
vagy r. bresson mouchette c. filmjét.
Agnieszka
2023. január 26. 19:21
Csak a gyors és példás büntetésnek van visszatartó ereje. Híre megy.
masikhozzaszolo
2023. január 26. 18:38
Apámtól kaptam egy vadászkést. Végében iránytűvel. Hát, hogyhogynem bevittem az iskolába a barátaimnak megmutatni. És elvittem a 3 napos erdei kirándulásra is. Problémamentesen. Tűzgyújtásnál azzal aprítottam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!