Financial Times: Az Európai Politikai Közösség nem nevezhető demokráciák klubjának, mert Magyarország is a tagja

2023. január 16. 08:32

A brit pénzügyi lap írt egy erőset.

2023. január 16. 08:32
null

A Financial Times szerint Európa legújabb szervezetének, az Európai Politikai Közösségnek a célja és értéke egyelőre nyitott kérdés maradt. Oroszország és Fehéroroszország, valamint az Egyesült Államok és Kanada sem tagja, ezáltal tisztán európai egységnek mondható, írják.

Szigorúan véve, azonban

hiszen olyan, a polgári szabadságjogok, a szabad intézmények és a jogállamiság terén megkérdőjelezhető teljesítményt nyújtó országok is tagjai, mint Azerbajdzsán, Magyarország, Szerbia és Törökország” – fogalmaz a lap.

Nyitókép: Képkocka, YouTube

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pragmatika
2023. január 16. 18:52
Mert Angliában demokrácia van ? Hát, nagyon nyalják az amik seggét, azt megfigyeltem. Térdelgetnek BLM-eznek, ukrán segget nyalnak, jobban mint az amik. Értem én. Az a demokrácia. Aki nem térdel le, az rohadt diktátor. Világos.
Robert69
2023. január 16. 14:10
Egy demokráciában ugye az a demokrácia, hogy minden nézetet valló képviselve van. Tehát ha valaki azt állítja, hogy egy demokratikus közösség nem demokratikus mert olyanok is tagjai akik nem azonos nézetket vallanak a többséggel, na az aki a demokráciát a sárba tapossa.
bagira
2023. január 16. 12:26
Brüsszelben megkérdőjelezhető polgári szabadságjogok, a szabad intézmények és a jogállamiság teljesítmény .
fogd a pénzt és kuss
2023. január 16. 11:39
mondják az angolok, akik azért elvisznek valakit a kóterba, mert az utcán imádkozik, mindezt egy királlyal a nyakukban aki a "hit védelmezője" címet is viseli. maradjunk annyiban, h az angolok hülyék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!