Magyar állampolgársági esküt tettek orosz és ukrán balett-táncosok a színpadon

2023. január 15. 11:30

„Az embereknek egy közös pont marad, hogy háborút senki nem támogat” – szögezte le egyikük.

2023. január 15. 11:30
null

A Magyar Nemzeti Balett társulatának több tagja magyar állampolgársági esküt tett a színpadon. Orosz, ukrán, kazah és fehérorosz táncművészek nemrég egy előadás előtt a következő szavakkal tettek esküt:

Esküszöm hogy Magyarországot hazámnak tekintem, Magyarországnak hű állampolgára leszek, az alaptörvényt és a jogszabályokat tiszteletben tartom és megtartom. Hazámat erőmhöz mérten megvédem, képességeimhez mérten szolgálom, Isten engem úgy segéljen.

Az RTL Fókusz című műsorában két táncos volt a középpontban, Olga és Dima. Dima Ukrajnában, Olga pedig Oroszországban született, 10 éve találkoztak Magyarországon és már 8 éve házasok. Olga szerint „háború ellen nagyon-nagyon sokan vannak, majdnem mindenki, senki nem akar háborút.” Dima hozzáteszi: „Az embereknek egy közös pont marad, hogy háborút senki nem támogat.”

Nyitókép: RTL-képernyőkép

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
savrena
2023. január 17. 13:47
Drakula mit csinál ott középen? Bár ahogy a hölgyek nyakacskáit elnézem, nem marad éhen... :-)
csulak
2023. január 16. 17:52
es magyarul mikor tanulnak meg az idegenek akik MAgyarorszagon akarnak lakni ?
Dobrevita
2023. január 16. 08:39
Ha az RTL nevű globalista legalja propaganda benne van, akkor ez felettébb gyanús. Szép gesztusnak tűnik a felszínen, de milyen alattomos indíték van részükről a háttérben.
Akitlosz
2023. január 15. 23:34
Na és ugyan hogyan oldanák meg a konfliktusokat háború nélkül? Ukrajnával békésen, tárgyalva, megegyezve lehetetlen. Ez kiderült 9 év alatt. Sőt 32 év alatt is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!