Minősített iratok everywhere

2023. január 11. 06:16

Ez a világ – a jakobinus és bolsevik örökség továbbvivője – mindenkit el akar tiporni, aki mást gondol, mint ő.

2023. január 11. 06:16
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt

„Az alábbiakban szemügyre vesszük, mi is a különbség bizonyos »minősített iratok« megtalálásának körülményei, valamint a megtalálás tényének sajtóbeli tálalása között. S ebben, mint cseppben a tenger, benne is van minden, amit erről a világról tudnunk kell.

Ez a világ – a nyugati woke, neoliberális és neomarxista, istentelen, ateista, társadalomátalakító, valójában és egyszerűbben a jakobinus és bolsevik örökség legrosszabb, legelvetemültebb, legocsmányabb letéteményese és továbbvivője – mindenkit el akar tiporni, aki mást gondol, mint ő.

Aki ragaszkodik a nemzethez, családhoz, valláshoz, nemzeti tradícióhoz, históriához és történelmi örökséghez.

Aki nem tudja és nem is akarja elhinni és elfogadni, hogy már férfi sincsen és nő sincsen.

Aki nem tudja és nem is akarja elhinni és elfogadni, hogy a »család az család«, még akkor is, ha a kutyának öltözött, mentálisan beteg, kezelendő és elkülönítendő homokosok élnek együtt, és néha beveszik a buliba a hörcsögöt is.”

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tartarossz.blog
2023. január 12. 08:46
A Kufstein várában raboskodó Kazinczy Ferenc a kiváló magyar nyelvújító is jakobinus volt. A magyar jakobinus mozgalomra az 1848-as forradalmárok elődeikként tekintettek, ezen két premissza miatt a fidesz takarodjon távolra a március 15-ei megemlékezésektől is, hiszen annak jakobinus gyökerei egyértelműek, valamint 1848-as európai forradali hullám antimonarhcikus tendenciája (annak ellenére, hogy pl az olasz egység tekintetében II. Viktor Emanuel olasz (szard-piemonti) király személyében kiegyezés született).
Sclerotic
2023. január 12. 06:40
Nem tudom eldönteni, hogy valójában mazochisták vagy bérkommentelők azok, akik alig várják, hogy Bayer Zsolt cikkéhez "hozzászóljanak"...
csulak
2023. január 11. 16:59
Nyugat Alkonyat lathatjuk eloben ! Arra ugyeljunk ,hogy maradjunk ki belole !
Lajoss
2023. január 11. 16:03
Zsozsó,Anya seftel még a vérplazmával?Amúgy dugod még szegény Szücsi Henit,tudod,a Bogár Laci asszisztensét..mint példás családapa..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!