Reuters: Ha Babis nyer Csehországban, baráti kapcsolatokat ápol majd Orbánnal

2023. január 15. 11:57

A másik két jelölt „határozottan nyugatbarát irányvonalat képviselne, és támogatná a kormány Ukrajnának nyújtott erőteljes támogatását.”

2023. január 15. 11:57
null

A csehek új elnököt választanak, a szavazás meglepetéseket hozhat – írta meg a Wprost. Kiemelték, hogy a második forduló január 27-én és 28-án lesz. Mint írták, Babis, aki az ellenzéket vezeti most, összetűzésbe kerülhet a mostani jobbközép kormánnyal, és valószínűleg baráti kapcsolatokat fog fenntartani Orbán Viktorral. Kiemelték, hogy

Leszögezték, hogy Babisnak kemény csatát kell majd vívnia a végső győzelemért. Felhívták a figyelmet arra is, hogy a végeredményt befolyásolhatják a célegyenesben zajló események, mivel a választók mintegy negyede még mindig nem döntötte el, kire adja le szavazatát.

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Belacska
2023. január 15. 19:14
Ez kabaré! Akkor állítsák sorba, melyik ország mennyi pénzzel támogatja az ukrán nácikat. Amelyik a legtöbbet adja, az a felvilágosult, demokrata mintaország, a lista másik végén pedig náci államok vannak, amik nem támogatják a náci ukrán rezsimet??
Lajoss
2023. január 15. 19:04
..de nem fog nyerni..:)
MrStokes
2023. január 15. 14:08
Retteg az usa büdös kommunista Reuters, CNN . Szanalmas gobbelszi sopredek amerika.
tölgy
2023. január 15. 13:44
"Babis, aki az ellenzéket vezeti most, összetűzésbe kerülhet a mostani jobbközép kormánnyal" Van annak valami diszkrét bája, ha gyuri bá' kloákájának nyílásai a nem szélsőséges bolsinácikat jobbközépnek nevezik. Az azonban természetes, hogy babis "jó kapcsolatokat" akar ápolni Orbánnal, hiszen cégeinek vannak magyar vonatkozású érdekeltségei, ám babis támogatása álságos, hiszen az új jurópai ciklusra is a magyargyűlölő, korrupt, gyuri bá' fizetett ügynökét jourovát delegálta prüsszelbe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!