„Be fogjuk venni Kijevet, ahogy a múltban bevettük Budapestet, Bécset és Berlint” – hangzott el az orosz állami tévében (VIDEÓ)

2022. december 03. 13:32

„Nem felszabadítjuk – bevesszük” – hangsúlyozták a műsorban.

2022. december 03. 13:32
null

Erős nyilatkozatok hangoztak el az orosz állami tévében, ahol a Kreml egyik főpropagandistája, Vlagyimir Szolovjov látta vendégül Dmitrij Rogozint, az űrkutatásért és védelmi iparért felelős orosz miniszterelnök-helyettest. A háború végkimenetelével kapcsolatban Rogozin úgy fogalmazott:

mélyen hiszek abban, hogy be fogjuk venni Kijevet. Nem felszabadítjuk – bevesszük. Mindent be fogunk venni, ahogy azt tettük a múltban Béccsel, Berlinnel, Budapesttel”

Mindehhez Szolovjov annyit tett hozzá: „ez azért nem tény, hogy bevesszük ezeket a városokat, a háború hosszú lesz”.

Az ominózus beszélgetést visszahallgathatja itt:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 328 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Muki46
2022. december 05. 19:27
Csak azt felejti el, hogy amikor Budapestet, Bécset és Berlint vették be, akkor a világ fogát csattogtató zsidósága mögöttük állt, ma viszont ellenük vannak, és éppen Ukrajnát imádják.
egali
2022. december 04. 09:18
Ezek még fordítani sem tudnak, annyira idióták. Vagy szándékos a félrefordítás? Ajjaj, nagy a baj.
kulszek
2022. december 03. 20:47
Nicsak! Már szabad hívatalosan is háborúnak nevezni? A médiában? Nem csak egy különleges hadmüvelet? Mióta? Mikor üzentek hadat? Csak egyet gondoltak és kész? Már az elnökük is azt mondja "...addig nem lesz béke..." Ilyen ez az ó-rossz.
Armageddon
2022. december 03. 19:05
Remélem Bulvárkacsa hétfőn berendeli a muszka rendkívüli és meghatalmazott nagykövetet, tisztázandó e kijelentést.:))) Irony! Lavór cimborájától azért érdeklődhetne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!