A Bankcenter is felült a progresszív hullámra: semmi karácsony, csak „Boldog ünnepeket”

2022. december 08. 13:29

Olvasónk küldött képeket.

2022. december 08. 13:29
null

Felült a nyugati trendeknek a budapesti Bankcenter épülete. Olvasónk csütörtökön készített és velünk megosztott fényképei az épület főbejáratáról készültek, ahol az angol nyelvű „Season Greatings” és a magyar „Boldog ünnepeket” felirat olvasható. Hogy pontosan milyen ünnepeket, azt – persze azon kívül, hogy december van – leginkább az illusztrációból, a hófödte tájból lehet kikövetkeztetni. 

Tőlünk nyugatabbra már évekkel ezelőtt bevett szokássá vált a „politikailag korrekt” jókívánság a karácsonyi ünnepkör közeledtével, mert – így a progresszív érvelés – a karácsony néven nevezése sértheti azokat, akik nem azonosulnak a keresztény kultúrkörrel. 

Mutatjuk a képeket: 

 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anaconda
2022. december 09. 08:23
Oké, de milyen ünnepeket? Milyen ünnep jön nemsokára? Mikulás már nincs, karácsony nincs, Jézuska nincs. Miért nem írják meg, hogy melyik muszlim ünnepet kell ünnepelnünk? A jó büdös kurva egyesszülőjét mindegyiknek!
Csikasz
2022. december 09. 07:41
Shalom?
kecsketenyeszto
2022. december 08. 21:02
Pár hülye kis fontoskodónak ez szemet szúrt? Az intelligensebbje tudja miről van szó, a kontextussal egyértelműen a karácsonyi ünnepekről, innentől pedig egyszerű, rövid és célratörő, mint ami manapság kell az információbefogadáshoz. Aki ebbe beleköt, annak nyomorúságos élete lehet, hogy még a pozitív üzenet sem jött át.
szodabár
2022. december 08. 20:09
A Bankcenter 5678 éve nem ünnepli a karácsonyt. Ők mást ünnepelnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!