Borbás Marcsi legújabb (Édes békeidők II.) könyvét kapja ajándékba, ha ma fizet elő Mandinerre!

2022. december 14. 06:10

A Mandiner Adventi Kalendáriumában a garantált ajándékunk ma Borbás Marcsi: Édes békeidők II. című könyve 9900 Ft értékben, ha most fizet elő egy évre a Mandinerre!

2022. december 14. 06:10
null

Az Édes békeidők első kötetében olyan legendás receptek kaptak helyet, mint a Dobos-torta, a zserbó, a bejgli... Ezek nélkül el sem tudjuk képzelni az ünnepeinket, életünk különleges napjait.

A  második kötetében is csupa kipróbált, bárki által elkészíthető sütemény receptjét gyűjtöttük össze, minden titkot és rafinériát leírtunk. Megidézzük a kardinális könnyedségét, a somlói galuska elképesztő lágyságát, a dunahullám játékosságát és a darunyak kecsességét. Természetesen néhány modernebb recepttel is kiegészítettük a sort, így mindenki lelhet kedvére való desszertet benne. Megfelelő odafigyeléssel biztos, hogy bármelyik sikerülni fog. Az évek során rájöttem, hogy igenis léteznek közel tökéletes sütemények. Ezekhez azonban nem elég a technikai tudás és a kifogástalan anyagismeret. Kell hozzájuk néhány titkos összetevő is- pár grammnyi lélek, egy cseppnyi szív és persze jókora önbizalom és kitartás. Hiszen az a legcsodálatosabb desszert, melyet mi magunk készítünk azoknak, akik fontosak számunkra.

Kuponkód: advent2022

Előfizetés.

Kinyílt a Mandiner adventi kalendáriumának mai ablaka. Ha ezt az ajándékot szeretné megkapni, nincs más dolga, mint előfizetni a Mandinerre, egy évre, a megadott kuponkóddal. Érdemes figyelni, mert 23.59-kor zárul a napi ablak, s éjfélkor nyílik egy új. Az adott napi ajándékot akkor kaphatja meg, ha éjfélig előfizet!

Ajándékozzon Ön is Mandiner-előfizetést karácsonyra. Boldog karácsonyt kíván a Mandiner!

* Az ajánlatunk csak a 2022. december 1-24-e között online kuponkóddal (advent2022) megkötött, nyomtatott 12 hónapos előfizetésre vonatkozik.

* A könyveket befizetést követően postai úton 30 napon belül juttatjuk el előfizetőink részére.