Az ukrán külügyi szóvivő felszólította a magyar kormányt, hogy határolódjon el Toroczkai Lászlótól

2022. november 13. 11:25

A Mi Hazánk elnöke Twitter-oldalán emlékezett meg a lengyel függetlenség napjáról. A poszthoz azt írta, „találkozzunk újra a lengyel magyar határon!”.

2022. november 13. 11:25
null

Ukrajna magyarországi nagykövetsége Facebook-oldalán osztotta meg Oleg Nikolenko ukrán külügyi szóvivő Facebook-bejegyzését, melyben az ukrán politikus felszólította a magyar vezetést, ítélje el 

a felelőtlen revizionista kijelentéseket.

Nikolenko úgy véli, hogy a Toroczkaihoz hasonló állítások aláássák a kétoldalú kapcsolatokat és nem felelnek meg a jószomszédi viszony szellemének. 

– írta Twitter-oldalán a lengyel függetlenség napján Toroczkai, aki posztjához egy '39-es képet csatolt. 

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Összesen 356 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap Bender
2022. november 14. 08:33
A magyar népet is erre szólítaná fel az ukrán barom? Nagy pofon lesz, meglátod! Ha rátok eresztjük a vitéz zsoldosainkat, Kamcsatkáig szaladtok.
zuriktodor
2022. november 14. 08:14
Buta ez a Toroczkai is, ki a francnak kell olyan terület, ahol ukránok is élnek??? A világ egyik legprosztóbb népe, ocsmány kollektív tudattal, vagy azzal se...
Isten jobb keze
2022. november 14. 02:18
Ilyenkor látni, hogy s fideszes szavazók rgyszerűen csak simán hülyék, hogy a parlamentbe ezt a dísz majmot juttatták be, Szél Bernadett helyett!
Namond
2022. november 14. 00:46
Ki itt a főnök? Remélem méltó választ kap ez a követelődző alak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!