Ezért nem sikerült a gyors orosz invázió a brit védelmi miniszter szerint

2022. november 01. 16:45

„A rakéták egyszerűen szétszedték őket” – fogalmazott Ben Wallace.

2022. november 01. 16:45
null

Ben Wallace, az Egyesült Királyság védelmi minisztere a brit parlament nemzetközi kapcsolatokkal és védelemmel foglalkozó bizottsága előtt arról beszélt: miért nem sikerült Oroszország gyors invázióra vonatkozó tervei – számolt be a The Guardian. Wallace úgy fogalmazott: 

„Az oroszok dicsekedhettek azzal, hogy mennyi BMP-jük és tankjuk van, de nem volt megfelelő integrált légvédelmük, nem volt megfelelő kommunikációjuk,

Wallace elmondta, hogy az ukrajnai háború hogyan változtatta meg a NATO tervezését: Mindannyian tudtuk, hogy a német határ melyik részére települünk. Sőt, a pilóták még a célpontokat is ismerték az egykori D-naphoz hasonlóan.”

Nyitókép: Paul Ellis / AFP

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szabó Tamás
2022. november 01. 19:29
Jól átbsztuk őket! A hülyét tettettük, ezek a buták meg be is szpták. "Ezért nem sikerült a gyors orosz invázió a brit védelmi miniszter szerint. Arról nem szólt, hogy most, hogy lebuktak, mit fognak tenni, de megfigyelők abban egyetértenek, hogy már törik a fejüket az újabb aljasságokon, de addig is pofázni lehet..
Ólat a trolloknak
2022. november 01. 19:27
Azért nem sikerült nekik, mert elfelejtettek tanácsot kérni a brittudósoktól.
darázs
2022. november 01. 19:10
ennek attól nagy az arca mert az oroszok tényleg elszámolták magukat az ukránok ellen indultak harcba XX. századi fegyverekkel és a NATOval találták szembe magukat ami ebből következik az az hogy ha tovább késlekednek Ukrajna megtámadásával akkor azt kockáztatták volna hogy ez a háború Oroszország területén zajlana
svejk11
2022. november 01. 18:50
Az angolok teljes amerikai háttér támogatással, indultak a hozzájuk képes "fejletlennek " beállított ARGENTiNA ellen a z un. Falklandi háborúban aprócska szigetek ellen. Mégis 74 nap alatt tudták visszaszerezni Argentinától a dominanciát ! Szinte szerencse, hogy vittek magukkal gurkákat is, mint benszülött briteket !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!