Életveszélyes rémhírkeltés: a szélsőbaloldali Bartus László szerint Magyarország területeket követel Ukrajnától

2022. november 07. 21:34

Az Amerikai Népszava főszerkesztője konkrét hazugságot terjeszt a legújabb publicisztikájában.

2022. november 07. 21:34
null

Bartus László írt egy publicisztikát azzal kapcsolatban, hogy Magyarország mit reagált Putyin azon felvetésére, miszerint hazánknak is lehetne területi követelése Ukrajna felé. Mint ahogy azt a a szerző már rögtön írása címében leszögezte, szerinte

Csakhogy a valóság ezzel szemben az, hogy a magyar külügyminisztérium hivatalos reakciójában kijelentette: „Nem tartjuk helyesnek a háborús konfliktust mélyítő nyilatkozatokat. Az ilyen nyilatkozatok helyett azonnali tűzszünetre és béketárgyalásokra van szükség!”

Reagált a magyar külügyminisztérium Putyin felvetésére

Vlagyimir Putyin orosz elnök nemrégiben arról beszélt , hogy Lengyelországnak, Romániának és Magyarországnak is lehetne területi követelése Ukrajna felé, mivel ezektől az országoktól erőszakkal elcsatoltak olyan területeket, amelyek ma Ukrajnához tartoznak. A román kormány kijelentette, hogy határozottan támogatják Ukrajna függetlenségét és a területi integritását elismerik, a lengyelek pedig elszögezték, hogy olyan álhírekről beszélt Putyin, amik távol állnak az igazságtól.

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gladi
2022. november 08. 16:29
Akkor újra: -Sz@r lehet bartusnak lenni....
Bernard
2022. november 08. 14:54
Utoljára a nagy szovjetúnió alatt kellett napi szinten hajbókolni és esküdözni a Tőkére, hogy nem térünk le a marxi-lenini útról. Látom, mélyen belédivódott ez a beidegződés. Most is ezt csinálnád, csak még homályosak a koordinátái az új Moszkvának. De a reflexek maradtak a régiek. A diplomácia diplomatikus választ adott. Minő meglepő. Majd ha odaérünk a hídhoz átmegyünk rajta.
formaegy
2022. november 08. 11:43
Akkor el lehet képzelni milyen hazugságokkal tömik a puccosseggű gyilkos alvilági kutyákat a magyarokra uszítva! Ezek a rohadékok még mindig szabadlábon vannak!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gyalázat!!!!!!!!!!!!!!
Vikijo
2022. november 08. 09:58
A megveszekedett újságírók közt is a legmegveszekedettebb aki a saját butaságával az embereket vádolja, viszont törvény van a rémhírterjesztés ellen, alkalmazni kellene mert nagyon veszélyes, főleg a kiszolgáltatott kárpátaljai honfitársainkra nézve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!