Vona Gábor öt pontban vonta le a Pankotai-féle „faszozás” tanulságait

2022. október 26. 14:07

A fő témák: „szopóálarc” a miniszterelnök asztalán, sikeres október 23-ai megemlékezés, káromkodás és erkölcsi megsemmisítés.

2022. október 26. 14:07
null

Mint ahogy arról a Mandiner is beszámolt, új baloldali „csillag” született az október 23-i tüntetésen Pankotai Lili személyében. Ennek kapcsán fejtette ki Vona Gábor öt pontban a tanulságokat a Facebook-oldalán. A volt Jobbik-pártelnök egyből leszögezte, hogy nem ért egyet a szóhasználattal:

„Szerintem egy oktatásról szóló tüntetésen, a jövő letéteményeseként megszólaló diák szájából nagyon nem volt helyénvaló. Ez nem prűdség vagy ájtatosság,

Ráadásul funkciótlan is lett, mert elvitte a tüntetés fókuszát” – írta. 

Kifejtette, szerinte a jobboldal felháborodása „borzasztóan képmutató”. Szerinte a NER eszköztárának is a fő része a káromkodás és a másik erkölcsi megsemmisítése.

Az ellenzék kapcsán szopóálarcot emlegetett Vona

A volt politikus elmondta, hogy az ellenzéki oldal álláspontja is borzalmas, mivel „ha ezt egy Fidesz tüntetésen mondta volna egy diáklány, most nemzetközi petíciót indítanának a közbeszéd tisztaságának megvédéséért,

Azok kapcsán akik a beszédben a „felrázást” méltatták elmondta, hogy „ezzel azt is képviselik, hogy az ott levő közel százezres tömeg egy, a jövő problémái és az oktatás nehézségei iránt érdektelen horda, amelyik unatkozik, ha szimpla beszédeket kell hallania”.

Zárásként leszögezte, hogy ismét sikerült megemlékezni október 23-áról.

Kapcsolódó

„A faszomat bele!" - új baloldali „csillag" született az október 23-i tüntetésen (videó)

„Ha el sem hiszed, hogy én, és mi vagyunk a jelen, és a kibaszott jövő" - szögezte le felszólalásában Pankotai Lili. A tanártüntetésnek induló, aztán baloldali tüntetéssé váló október 23-ai megmozdulás során egy pécsi végzős gimnazista, Pankotai Lili egy slam poetry-re emlékeztető „művet" adott elő.

Nyitókép: Facebook

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2022. október 27. 08:05
Lili? Lili? Ki is az? Már nem is emlékszem... Volt ilyen? Mi volt? Kiskacsa, vagy kisliba?
kertitörpe
2022. október 27. 05:58
Ez a lány,egy erkölcsi nagy 0-a. Mindjárt 18 éves,nem gyerek már,tudja ő nagyon mit mondott. A legalja, remélem eltűnik ő is a süllyesztőbe.
Orbanegynagygeci
2022. október 26. 23:43
Vona már ide irogatsz? Faszszopó fideszcsicska szar a kurva anyád.
afium
2022. október 26. 21:20
A stílus maga az ember.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!