Kadirov dzsihádot hirdetett

2022. október 27. 09:50

Leszögezte: a csecsenek nem védekeznek, csak támadnak.

2022. október 27. 09:50
null

Ramzan Kadirov bejelentette a Telegram oldalán, hogy dzsihádot indítanak a csecsenek. Mint írta, a nyugati sátánizmus nyíltan Oroszország ellen dolgozik. „Sátánista demokrácia az, amikor az ateisták jogait védik, a hívőket viszont sértegetik. Vagy amikor a hagyományos párokat megfosztják gyermekeiktől, és átadják őket azonos nemű családoknak. Szándékosan az azonos nemű családoknak, nem véletlenül.

– írta a csecsen hadúr. Leszögezte, hogy szereti a hazáját: „Az én országom. A nép. A hagyományok. És nem értem azokat, akik csak szavakban szeretik a hazájukat.”

Elpusztítja a sátániakat

A bejegyzése végén bejelentette:

Csecsen parancsnokaink pedig úgy döntöttek, hogy nem védekeznek, hanem csak támadnak. Hogy elpusztítsuk ezeket a sátániakat, bárhol is vannak, és bármennyire is jól rejtőzködnek. Várjatok tehát a jó hírekre. El fognak jönni. És szeressétek a hazátokat! Ne csak szavakkal.”

Nyitókép: Mandiner-archív

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
RammEinstein
2022. október 27. 23:31
Ezt a hazaáruló bohócot és orosz bábot valahol szét fogjak darabolni az igazi türkök....
Norby
2022. október 27. 19:23
Kadirovnak igen nagy a szája. A ruszkik helyében nem lennék büszke arra hogy egy terrirista is van a csapatban. Ez a muszlim bűnöző semmivel sem jobb mint a hohol mitugrász csepürágó.
Ehetős Odó
2022. október 27. 13:09
Mindig mondom: ez a Ramzan fiú a kedvenc trollom. Sokkal mulatságosabban tud magyokat mondani, mintaz a sunyi kis kamu-ukrán amcsicsicska, aki épp most hajtja vágóhídra az ukikat az amcsi érdekek védelmében.
szürkeSzarvas
2022. október 27. 12:31
Az ügyet kell nézni. Abban meg igaza van a Kadirovnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!