Özönlenek az elismerő kommentek Orbán Viktor berlini videója alatt

2022. október 13. 10:36

Kritikákból sincs hiány, de sokan osztják a miniszterelnök véleményét.

2022. október 13. 10:36
null
Baranya Róbert
Baranya Róbert

Rengetegen nézték meg a különböző csatornákon Orbán Viktor keddi, berlini vitáját, amelyről részletes tudósítást közöltünk és amelynek egy részletét a miniszterelnök is megosztott közösségi oldalán. A magyar kormányfő a Cicero című jobbközép politikai-kulturális havilap és a Berliner Zeitung által szervezett nyílt panelbeszélgetésén vett részt, ahol egyebek mellett a brüsszeli szankciókról, az orosz-ukrán háborúról is kendőzetlenül elmondta a véleményét. 

A miniszterelnök a facebookon közzétett videója alatt záporoznak a kommentek, amelyek döntő része elismerően szól Orbán Viktor szerepléséről. 

Egyikük úgy fogalmaz: „Pedagogiailag is zsenialis! Ennel egyszerűbben nem lehet elmagyarazni a dolgokat. A kepsorokbol latszott, igenis megfogta a hallgatosagot. Nem sok ilyenben lehet részük!”

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

Egy másik olvasó szerint „Ez egy ember akinek esze van és gondolkozik!!!

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

Volt olya kommentelő szerint ez a miniszterelnök egyik legjobb beszéde volt. 

Megint más azt hangsúlyozta hozzászólásában, hogy „Magyarország senkinek nem a bábúja, nem lehet minket semmibe venni és sarokba szorítani!"

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

Nyitókép: Orbán Viktor/Facebook

Összesen 244 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
indikém
2022. október 15. 17:27
Fogatlanok vs kigyóvállú zöldpatkányok.Akinek esze van elmegy Európából.
kukubenko
2022. október 14. 14:57
Takarítsátok már el ezt a végbélférget a kommentfalról!!! Érdekel valakit ennek a moslékos szarnak a mocskolódása??? Itt van az ixelési lehetőség. https://greasyfork.org/hu/scripts/443749-hide-mandiner-user
Fed74
2022. október 14. 13:50
Jár is az elismerés, ennek a tolvaj, hazug, cinikus dagadt cigánynak!
Nyafitigju
2022. október 14. 05:43
Azt hittem ez egy érdekes cikk lesz aztán csak arról szól, hogy a csuti retardjai hogyan tapsikolnak a cseppember posztja alatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!