Te meg a Hont Andrással és a Bohár Danival igyál meg még egy sört

2022. október 07. 20:46

Mi meg majd csináljuk helyettetek is.

2022. október 07. 20:46
null
Molnár Áron „noÁr”

„Érthetetlen ez a rosszindulat, ami miatt parazitának nevezel egy posztodban minket a merch termékeink miatt. De akkor szeretném tisztázni, hogy miért van merch cuccunk és miért annyi, amennyi.

A noÁr az államtól független mozgalom, soha nem kért, nem kapott állami pénzt. Cégektől, multiktól sem kapunk pénzt, kizárólag közösségi finanszírozásból működünk, a támogatóink miatt tartunk ott, ahol most tartunk. A merch megvásárlásával a mozgalmat támogatod, a mozgalom munkatársait, az akciókat, számokat, klipeket, bármit, amihez anyagi forrás kell.

A merch termék megvásárlása egy adomány, amivel minket támogatsz és cserébe mi a merch-csel háláljuk meg.

(...)

Most engedelmeddel szervezzük tovább az akciókat, kiállásokat, számokat, klipeket, mert, ahogy tegnap sem, úgy ma sem álltunk le. Te meg a Hont Andrással és a Bohár Danival igyál meg még egy sört, aztán beszéljetek arról, milyen szar minden, mennyire semminek semmi értelme, mit kellene csinálni. Mi meg majd csináljuk helyettetek is.”

Kapcsolódó

Rühellem a parazitákat 
Íme, a Tanártüntetős NoÁr webshop, ahol 17.000 forintért vehetsz kínai szitázott pulóvert. BŐVEBBEN....

Íme, a Tanártüntetős NoÁr webshop, ahol 17.000 forintért vehetsz kínai szitázott pulóvert.

Nyitókép: Facebook

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Házam Hazája
2022. október 11. 20:16
Akkor kinek is a farvizén evez?
Bakandri
2022. október 09. 10:08
Ki ez a semmirekellő, ócska, színésznek sem jó, mocskos szájú provokátor.
Brandon the great Negro
2022. október 09. 08:12
Ugyanitt baszatáska felárral eladó!
Csak Igazságot
2022. október 09. 07:30
Nem lehet mindenki seggnyaló jobbágy akiket MvM, szerencsejáték és a fidesz rühedékek támogatnak száz milliárdból,most melyik szarrágok kapnak milliárdokat a nemzeti konzultáció levezénylésért. A kovid miatt mennyi parazita gazdagodott meg a varacskos jóvoltából, az is lehet hogy vissza kell ez osztani ezeknek a szennyeknek .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!