Frankfurter Allgemeine Zeitung: a nemzeti konzultáció a Fidesz igényei szerint kialakított kampány

2022. október 24. 17:00

A német lap hosszan írt arról, hogy Magyarországon bombát ábrázoló plakátok kísérik a nemzeti konzultációt.

2022. október 24. 17:00
null

A Frankfurter Allgemeine Zeitung is részletes cikket készített a magyar kormány által indított nemzeti konzultációval kapcsolatban, a német lap azt kifogásolja, hogy a bombát ábrázoló plakátokat helyeztek ki az utcákra. 

A Stephan Löwenstein által fémjelzett cikkben kiemelik, hogy a konzultáció egy szabadon megfogalmazott, 

a Fidesz igényei szerint kialakított kampány, amelyet az állami költségvetésből fizetnek.

Felidézik, hogy a miniszterelnök a Kossuth rádiónak adott interjújában úgy fogalmazott, hogy a szankciókat nem demokratikus módon vezették be és azok a brüsszeli bürokraták és az európai elit döntésein alapultak. 

Orbán azt azonban nem mondta, hogy Magyarország, azaz ő maga, az Európai Tanácsban az összes hatályos szankciót megszavazta”

– írta Stephan Löwenstein, aki szerint a magyar kormány most a Putyin-féle állami média narratíváját terjeszti.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 219 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2022. október 24. 22:07
Ulfkotte
pemete jakab
2022. október 24. 21:49
"Frankfurter Allgemeine Zeitung: a nemzeti konzultáció a Fidesz igényei szerint kialakított kampány" Orbán egyfajta háborús pszichózist próbál fenntartani. Harcolt már az IMF-el, Sorossal, Brüsszellel, civilekkel, a Nyugattal, a balosokkal, libsikkel, LMBTQ lobbistákkal... harc... harc...
tulelo
2022. október 24. 20:48
Miközben felpörög a hazug propaganda, miszerint a szankciók a hibásak mindenért is, addig Orbán ALÁÍRTA az Európai Tanács állásfoglalását, ami világosan kimondja, hogy csakis Oroszországot terheli a felelősség a gazdasági nehézségek miatt. Itthon továbbra is folyik a hazudozás a válság okairól de egy biztos : a fidesz, és a kormány semmiben nem hibás, csak a libsi-Soros-USA-Brüsszel stb a hibásak mindenért. A lényeg az ,hogy a NER elit a vagyonát megőrizze, senki ne kérdezze honnan van, Hatvanpusztán épüljön a birodalom eddig 11 milliárdért, hülyék gyülekezetének nézzék a népet mert ezt hagyja. –
Türelem
2022. október 24. 20:46
Azért mi zsidók, többségünkben örülünk a náci Németország felszámolásának.....egyfajta kárpótlás halottainkért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!