Szenzáció: kiesett a Fradi a harmadosztályú Iváncsa ellen a Magyar Kupából

2022. október 19. 14:52

A rendes játékidőben 2:2-t ért el az NB III-as Iváncsa a Ferencvárossal. Hosszabbításban átvette a vezetést is, majd ki is ejtette a magyar bajnokot és kupagyőztest!

2022. október 19. 14:52
null

MOL MAGYAR KUPA

4. FORDULÓ, A 16 KÖZÉ JUTÁSÉRT

Iváncsa KSE (NB III)–Ferencvárosi TC 3–2

Iváncsa, 1000 néző

Iváncsa: Varga Á. – Aradi, Barta, Cseszneki, Horváth B.,–  Kercsó, Kovács S., Nyilas B., Petrezselyem, – Suszter, Vellejos.

Ferencváros: Bogdán – Botka, S. Mmaee, Thelander, Knoester – Besic, Laidouni, Zachariassen, Marcier – A. Traoré, R.Mmaee,Gól: Suszter ( 7.), Aradi (55.) ill. Zachariassen (4.), R. Mmaee (19.)

 

A rendes játékidő letelte után döntetlenre áll a Ferencváros és az Iváncsa csatája. Fél óra hosszabbítás következik.

A hosszabbítás első perceiben gólt szerez az Iváncsa, és az előnyt meg is őrzi az első 15 perc lejártáig. A hosszabbítás második felében végig rohamozott a Ferencváros, de gólt nem tudott rúgni. A magyar bajnok és kupagyőztes kiesett az idei kupasorozatból.

 

 

Ez zsinórban a harmadik idegenbeli veresége a Ferencvárosnak magyar sorozatokban. A bajnokságban legutóbb a kieső helyen tanyázó Mezőkövesdtől, illetve október elején a jelenleg második helyezett Kecskeméttől kapott ki a zöld-fehér csapat – mely a vereségek között a Crvena Zvezdát Budapesten legyőzve a magyar labdarúgás legjobb nemzetközi kupában mutatott csoportszereplését érte el. 

a magyar labdarúgás legjobb nemzetközi kupában mutatott csoportszereplését érte el. 

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
chief Bromden
2022. október 20. 12:29
Nagyot mentek a meteorológusok: Hogy lehet ilyen gyenge UV index mellett ekkorát égni. :D
Vakfolt
2022. október 20. 10:44
Ha valaki azt hitte volna, hogy Rossi és a válogatott eredményétől az átlagos magyar foci megváltozott volna, az most gondolkozzon el.
Spiltyu
2022. október 20. 10:07
hmmm...
zuriktodor
2022. október 20. 08:05
Ez nagyon ciki...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!