Új felvételek: ennyi maradt a felrobbantott Krími hídból (VIDEÓ)

2022. október 11. 17:27

A tartálykocsik berobbanása szinte teljesen leszakította a híd korlátjait.

2022. október 11. 17:27
null

Újabb megrázó videó került fel a közösségi oldalakra a hétvégén felrobbantott Krími hídról, a legfrissebb képsorokat a megrongálódott híd vasúti szakaszán készítették. A hídon nagy valószínűséggel egy robbanószerrel teli teherautót robbantottak fel, pont akkor, amikor a hídon egy gyúlékony anyagot szállító tehervonat haladt el a kamionnal egyvonalban. 

A felvételeken jól látható az, hogy a tartálykocsik berobbanása szinte teljesen leszakította a híd korlátjait, a szerelvény, és a sínpár pedig több helyen is megolvadt a hőtől –írja a Portfólió. Moszkva terrorakciónak minősítette a hídon történt robbanást. 

Nyitókép: Vera Katkova/AFP

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kujon
2022. október 14. 19:21
Ez csak egy kis trollkodás volt a tenoristák részéről.Ha nagy kárt akartak volna okozni, akkor a vasuti pálya egyik pilonját robbanták el oldalirányba, hogy rádőljön a közúti pályára, akár úgy még ráadásul, hogy megy át rajta egy vonatszerelvény.Na, egy ilyen produkciót nem javítottak volna ki 3 nap alatt, az hétszentség...
Vakfolt
2022. október 12. 16:57
"a szerelvény, és a sínpár pedig több helyen is megolvadt a hőtől" Ugyanaz a hazudozás mint az ikertornyoknál. A piros kormozó láng hője nem képes megolvasztani az acélt.
files32
2022. október 12. 09:34
Őrizetbe vett nyolc embert az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) a kercsi hídrobbantás miatt – tudatta szerdán a szervezet közkapcsolati központja. Öt orosz és három ukrán, illetve örmény állampolgár van őrizetben, a bűncselekmény előkészítésével gyanúsítják őket – derült ki a tájékoztatásból. Az FSZB azt állítja, hogy a támadás előkészítésében legalább tizenketten vettek részt. A robbanóanyagok Bulgáriából a georgiai Poti kikötőjébe, majd Örményországba szállításának megszervezésében több ukrán, georgiai és örmény állampolgár vett részt. Egy további ukrán és öt orosz állampolgár segítségével dokumentumokat készítettek, amelyekben egy nem létező krími céget jelöltek meg címzettként – írták.
Gyzoltan
2022. október 12. 08:46
"A hídon nagy valószínűséggel egy robbanószerrel teli teherautót robbantottak fel, pont akkor, amikor a hídon egy gyúlékony anyagot szállító tehervonat haladt el a kamionnal egyvonalban." S mindez egy kritikus ponton... Túl tökéletesnek tűnő akció, merénylet, mely nem igazán az ukránokra vall...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!