Gyöngyösi: A Jobbik nem indul többet együtt a DK-val

2022. október 01. 18:25

A pártelnök szerint nem volt sikeres recept az együttműködésük.

2022. október 01. 18:25
null

Gyöngyösi Márton az ATV esti műsorában elmondta, nagyon úgy tűnik, hogy a jövőben nem indul majd együtt a két párt, hiszen szerinte az április 3-ai eredményekből is látszik, hogy nem volt sikeres a recept. Állítása szerint a Jobbiknak is van felelőssége, elsősorban Jakab Pétert hibáztatta, amiért balra tolta a pártot.

– jegyezte meg.

Úgy fogalmazott, Dobrev Klára egy virtigli baloldali alternatívát kínál Orbán Viktor kormányához képest, míg a Jobbik egy „karakteresen jobbközép párt”.

– fogalmazott.

Gyöngyösi úgy folytatta, Dobrev nemhogy választást, de még egy előválasztást sem tudott megnyerni.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaffogó hebrencs
2022. október 02. 09:24
Mi az a Jobbik?
khomeini
2022. október 02. 08:46
igazi padödőzés jobbik módra. Ezzel az utolsó szóba jöhető szövetségesét is hátba szórta ez az óriási stratégák által vezetett párt, nem lesz kár érte...
Kristály
2022. október 02. 07:51
Valaki hisz még nektek?????? 2% elég az nektek.
amca
2022. október 02. 06:49
Mindnyájan Gétzy getzy Getzyjéből szoptok. Ha elteszi,végetek. Még Qurcsány is. Meg a Balgarszka Krava is . Meg a Roncsmentum is. Meg a maszop is. Kari getzy is ezéert repül Nyírtassig. Büdös Bencéék is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!