Egy hajléktalan román férfi megvert egy imádkozó sekrestyést Ausztriában

2022. október 09. 08:48

Az eset Braunauban, Adolf Hitler szülővárosában történt.

2022. október 09. 08:48
null

Az elkövető az esti imádsága közben ment a templomba, hogy pénzt kérjen az áldozattól, aki korábban már többször is segített neki. Azonban szeptember 29-én az áldozat nem tudott adott pénzt a támadónak, aki ezért brutálisan összeverte a 87 éves áldozatot. A rendőrség őrizetbe vette az elkövetőt.

A román állampolgárságú férfi hátulról többször fejbe vágta egy fém tárggyal a sekrestyést, aki épp térdelve imádkozott. Az idős férfi próbált segítségért kiáltani, de a támadó befogta a száját – írja a Nachrichten híroldalra hivatkozva Vasárnap.

Az áldozatot kórházba szállították, az állapotával kapcsolatban egyelőre nincsenek további információk. 

A nyitókép illusztráció. Forrás: Artur Widak/AFP

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kutyaszittya
2022. október 10. 01:06
Az osztrákok ettől még befogadóbbak lesznek.
sagirdilsiz
2022. október 09. 18:03
Nem tartott még a nyelvtanfolyamban itt, hogy el tudta volna olvasni, hogy: Das betteln in der Kirche ist strengstens verboten. Stören bettler bei der Anbetung, bitte sogort bei der Klosterpforte meiden.
Lajoss
2022. október 09. 16:49
Adolf szelleme..
VeraMayer
2022. október 09. 15:39
"Hajléktalan román" már a google-fordító is ezt adja ki erre: csavargó oláhcigány
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!