Farkas Krisztofert és társát keresi a rendőrség a Blahán történt macsetés támadás után

2022. október 01. 17:45

Képet is közölt az egyik elkövetőről a rendőrség.

2022. október 01. 17:45
null

Mint arról már portálunkon beszámoltunk, péntek délután nagy erőkkel vonult ki a rendőrség a Blaha Lujza térre, miután két csoport esett egymásnak. Az egyik támadót már elfogták, ám a rendőrség a lakosság segítségét kéri. Azt írták, a józsefvárosi rendőrök nagy erőkkel keresik Farkas Krisztofer Attilát és ismeretlen társát, akik bozótvágó késsel támadtak.

– írta a rendőrség, majd azzal folytatták, hogy az esettel kapcsolatban a rendőrök tíz percen belül a helyszínre értek és két embert előállítottak a kerületi kapitányságra.

A közlemény szerint egyikőjüket, egy 20 éves férfit a BRFK VIII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, két másik társát még keresik. A józsefvárosi rendőrök a 22 éves Farkas Krisztofer Attila körözését rendelték el:

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Farkas Krisztofer Attila tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bűbájos Küsmödy
2022. október 02. 15:10
Lehet tippelni, hogy Krisztofer milyen genetikai és kulturális örökség hordozója lehet???
Subi2
2022. október 02. 14:37
Már megint a kokszosok!
BlancoAgilon38
2022. október 02. 08:50
Mocskos egy népség. Gyűlölöm őket. Vagy inkább ezeket a férgeket.
files32
2022. október 02. 07:46
Egyik oldalon Majka Pápai jocival a másikon a Gászpár lacika Gyözikével és tolják beléjük a közpénzt az egybites kulturzsenik meg istenitik a retkeseket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!