Nógrádi György: Egyre több minden nem stimmel Ukrajnában

2022. szeptember 04. 15:00

A biztonságpolitikai szakértő szerint a frontokon állóháború, a diplomáciai csatatéren élet-halál harc zajlik.

2022. szeptember 04. 15:00
null

Nógrádi György biztonságpolitikai Király Tamás vendége volt az Ultrahang nevű Youtube-csatorna legújabb adásában. A műsorvezető többek között Zelenszkij vagyonáról, Putyin és Zelenszkij megítéléséről, valamint az orosz-ukrán háború aktualitásairól kérdezte a szakembert.

A biztonságpolitikai szakértő a beszélgetés elején kijelentette, hogy jelenleg állóháború zajlik a frontokon, ugyanakkor a diplomáciai csatatéren „élet-halál harc zajlik”. Egyelőre még kérdéses, hogy az orosz delegáció megkapja-e vízumot ahhoz, hogy elmehessen az ENSZ közgyűlésére. Ha nem kapnák meg, akkor

– mutatott rá Nógrádi.

Majd kitért Zelenszkij állítólagos luxusvillájára, amelyet az ukrán elnök még akkor vásárolt egyes feltételezések szerint, amikor csúcson volt a színészi karrierje. Nógrádi szerint az ingatlan körül „valami sántít”, hiszen, ismerve a korábbi ukrán kereseti viszonyokat, Zelenszkijnek 200 évi fizetésébe került volna megvásárolni tengerparti nyaralóját.

Nem engedték be az ukrán újságírókat az oroszok az atomerőműbe

A szakember felidézte azt is, hogy a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) csütörtökön tett látogatást a zaporizzsjai nukleáris létesítményben. Mint ismert, az ukrán elnök megpróbálta elküldeni a helyi újságírókat, akiket az oroszok nem engedtek be az erőmű területére, „mivel tartottak attól, hogy hírszerzők lehetnek”

Ezután megjegyezte, hogy Zelenszkij tett egy nyilatkozatot arról, hogy három szervezet képviselőit hazugnak tartja. „Ez az ENSZ, a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség és a Nemzetközi Vöröskereszt” – ismertette Nógrádi.

„Ha valóban így gondolja, akkor miért fogadta a NAÜ delegációját?”– tette fel a biztonságpolitikai szakértő a kérdést.

„Ez is azt mutatja, hogy

– szögezte le Nógrádi György. 

A teljes beszélgetést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Facebook

Tavaszi kampány

Kapcsolódó cikkek

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Folyékony Szilárd
2022. szeptember 06. 04:09
Elolvastam ezt a cikket, de minek? Ennyi kuszaságot már rég olvastam. És ez lenne szakértő? A klotyómat nem pucoltatnám ki vele, nemhogy tanácsot kérjek.
Folyékony Szilárd
2022. szeptember 06. 04:06
Ennek a vadbaromnak annyi agya van, mint egy tyúknak.
brekker
2022. szeptember 05. 00:48
Aggódtok itt folyton mindenen, közben meg szép őszi idő van.
lewdberg
2022. szeptember 04. 23:17
ez a vén fasz nemrég nem azt mondta még hogy nyár végére összedől az ukrán hadsereg? csaxólok szeptember van már :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik