Olasz pap: Ne szavazzatok a meleg- és migránsbarát pártokra!

2022. szeptember 23. 21:48

A Verona melletti Sona városának papja arra kérte híveit, hogy ne támogassák a bevándorlást ösztönző pártokat.

2022. szeptember 23. 21:48
null

A sonai pap az ANSA olasz hírügynökség tájékoztatása szerint egy nyolcoldalas kiáltványt tett közzé, melyben arra kéri híveit, hogy ne támogassák azokat a pártokat, melyek kiállnak az illegális bevándorlás, a drogliberalizáció és a homoszexuálisok támogatása mellett. Don Giorgio Zampini úgy fogalmazott, fontos az életpárti tömörülésekre voksolni vasárnap. 

Fontos, hogy olyan pártokat válasszunk, amelyek megvédik az életet és nem legalizálják a kábítószereket és a kannabisz termesztését engedélyező törvényeket”

– utalt a pap arra, hogy az olasz baloldal választási programjában szerepel a könnyűdrogokkal kapcsolatos törvények lazítása. 

Kijelentette, fontos a szolidaritás, ám a politikai pártoknak nem szabad ösztönözniük a tömeges bevándorlást, ugyanis az véleménye szerint a modernkori rabszolgasághoz vezet. 

Kiemelt kép: ANSA

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
simonvitéz
2022. szeptember 24. 17:31
Nincs ilyen hogy meleg! Aki férfként más férfival közösül az BUZI!!! Nem kell bántani, nem kell kicsúfolni, tudomásul kell venni, hogy sajnos benne kialakult ez a ferde hajlam. Nem a szerelemmel van gond természetesen, az a testiség fölött áll mindenkoron.
Trombitás Keresztély
2022. szeptember 24. 15:50
Megint egy pedofil buzi Szikora csikidam fejű keresztélyke uszít a matyóhímzéses, kankalinos trónjáról a magafajta ellen. Nem akar véletlenül alaptörvényt írni?
Lajoss
2022. szeptember 24. 14:28
Az ilyenek a legnagyobb pedofil disznók..
skin777
2022. szeptember 24. 07:33
Most őszintén: kit érdekel egy olasz, falusi, ránézésre buzi pap véleménye Magyarországon?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!