Daniel Freund a Horthy-szoborról: Undorító

2022. szeptember 01. 17:30

A német EP-képviselő szívügye a magyar belpolitika.

2022. szeptember 01. 17:30
null

Daniel Freund, az Európai Parlament liberális EP-képviselőjéről köztudott, hogy kis túlzással, de az egész napját azzal tölti, hogy Magyarországgal kapcsolatos Tweeteket oszt meg. Természetesen azt a hírt sem hagyta szó nélkül, hogy a magyar Parlamentben a Mi Hazánk politikusa, Dúró Dóra irodájában egy Horthy szobrot helyezetek el.

Ezzel kapcsolatban  így fogalmaz Daniel Freund: „Undorító”.

A német EP-képviselő a Magyarországot rendszeresen támadó Kim Lane Scheppele posztját osztotta meg.

 

Kapcsolódó

Kim Lane Scheppele: Orbán mindig kitalál valami új trükköt. Bővebben...

Nyitókép: YouTube

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krampus
2022. szeptember 03. 21:58
Na ja, amennyi zsidot megmentett Freund budos nacijai elol, elhiszem hogy hisztizik a baromarcuja. Lenditsel egyet Freund, ugy lesz az igazi! A sutyerak nemetek nem tanultak a tortenelembol, irtora kivancsi vagyok, hogy vajon az oroszok vagy a muszlimok fogjak oket leradirozni a terkeprol?
Innogreen23
2022. szeptember 03. 07:19
Amúgy azért megkérdezném ezt a baromállatot még azon kívül hogy undorító vajon mit tud még Magyarország néhai kormányzójáról? Ezek szerint ugye semmit, mert ha tudna, akkor nem mondhatná, hogy undorító, szobrot állítani róla. Amúgy meg ha szobor, akkor inkább róla, mint Adolfról. Nem igaz Jürgenkém?
Dr. Buzási János
2022. szeptember 02. 19:52
Minket magyarokat, nem lehet elpusztítani! Mi bebizonyítottuk 1000 év alatt! ( egyébként részben zsidó származású vagyok).
Töki
2022. szeptember 02. 16:04
Azért a DK-s, Monumentumos politikásoknak a telefonszámát, emiljeit csak visszanézetném.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!