Dobrev: Világos felhatalmazást kaptam a DK elnökségétől!

2022. szeptember 20. 21:54

Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök interjút adott az ATV esti műsorában.

2022. szeptember 20. 21:54
null

Dobrev Klára kedden este az ATV Egyenes Beszéd című műsorának volt vendége, ahol arról beszélt, hogy a következő három és fél évben azon fognak dolgozni, hogy lerövidítsék az időt a következő választásokig. Gyurcsány Ferenc felesége bízik abban, hogy a bemutatott árnyékkormánya az ellenzéki politizálás centruma lesz.

A DK EP-képviselője szerint a változás eléréséhez volt szükséges megalakítani az árnyékkormányát, szerinte most van itt a pillanata annak, 

amikor egy ellenzéki párt nem teheti meg, hogy nem mutat egy világos alternatívát.

A politikus úgy véli, ez hiányzott a választási kampányban, április 3-a óta pedig nagy a csalódottság az ellenzéki térfélen, azonban világos felhatalmazást kapott a DK elnökségétől.

Úgy fogalmazott, a DK-ban az elnökség és az árnyékkormány közösen hozzák meg a döntéseket. Kijelentette, hogy a Gyurcsány-pártban „komoly viták vannak, elvi viták stratégiai kérdésekről”. Hozzátette, Gyurcsány Ferenc és közte is vannak viták. 

– szögezte le. Állítása szerint pártjának erejét a politikai közösség adja. 

Rónai Egon megkérdezte, hogy az árnyékkormány a DK-é vagy az ellenzéké-e, mire Gyurcsány Ferenc felesége elmondta, a Demokratikus Koalícióé, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennének nyitottak, szeretnének bárkivel együttműködni, aki támogatja őket.

– közölte.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brandon the great Negro
2022. szeptember 21. 17:25
Dobrev Klára felkérte saját magát. Egyszerűen pazar. Ér röhögni?
KBA98
2022. szeptember 21. 17:09
Te nyomorult némber! A dk-t ki hatalmazta fel arra, hogy téged bármire is felhatalmazzon?
gyaloggos
2022. szeptember 21. 12:42
PIROS él még? Hm....?
scandal says Jack
2022. szeptember 21. 12:27
Tényleg a Kész átverés show-ban érzem magam néha és várom hogy valaki előugorjon a monitoromból egy üveg pezsgővel és azzal, hogy ez az egész csak nekem /nekünk volt megrendezve...az egyik alak - aki néhány hónapja még az ország miniszterelnöke akart lenni - elmeséli, hogy ő hogyan zuhanyozik, elzárja a csapot amikor szappanozza magát - komolyabb országos ügy éppen nem jutott eszébe...aztán vannak más figurák, aki azt játszák, hogy (árnyék)kormányt alakítanak és ők benne a miniszterek...tényleg agyrém...vegye be mindenki a gyógyszerét végre...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!