The Times: Amióta a Kreml lerohanta Ukrajnát, Orbán Viktor hátráltatja a szankciókat

2022. augusztus 15. 18:10

A brit lap szerint Orbán Vlagyimir Putyin régi társa, ugyanis „hasonló véleményen vannak a melegek jogairól, a genderről és az iszlámról”.

2022. augusztus 15. 18:10
null

Az orosz elnök plusz gázzal jutalmazza régi magyar szövetségesét, Orbán Viktort, mert nyilvánvaló, hogy ellentételezésről van szó. Hiszen amíg a németek és az osztrákok előre fáznak a téli energiaválság miatt, Magyarország – hála Szijjártó Péter külügyminiszter moszkvai tárgyalásainak – extra 700 millió köbmétert kap – számolt be a The Times.

 A cikk fogalmazása szerint „a nacionalista miniszterelnök Vlagyimir Putyin orosz elnök régi társa, hasonló véleményen vannak többek közt a melegek jogairól, a genderről és az iszlámról. Amióta a Kreml lerohanta Ukrajnát,

A konzervatív brit lap  emlékeztet arra is, hogy a múlt héten a Mol hárította el az olajellátási válságot, mert kiegyenlítette Ukrajnánál a tranzitdíjat a Barátság vezetéken küldendő kőolaj után.

Nyitókép: MTI

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ringwoodite
2022. augusztus 16. 10:14
Az a pincsi még köphet. Már nem. Mert a főnök kinyírta. És ezért kell nekünk Silviust is kinyírni. Találtál valamit? Itt semmit Paradicsom. Nézd meg ott. Helóóó. Helóóó. Egy fickó van itt, de nem Silvius. Helóóó Ki vagy? Én tudom ki vagyok, azt is tudom te ki vagy, de te tudod-e hogy ő ki? Bumm bumm bumm bumm bumm Ejnye bejnye The Times...
CsakIstenSzabad
2022. augusztus 16. 08:01
Meg ezt a szemetet a vidéki pubok népes közönsége úgyse olvassa. A Brexitet is ők intézték el.
CsakIstenSzabad
2022. augusztus 16. 07:59
Egyiptom mázlija, hogy a piramisok túl nagyok voltak, hogy a britek ellopják. Putyin mázlija, hogy a gázmezők is?
DoomGuy
2022. augusztus 16. 03:26
"a miniszterelnök Vlagyimir Putyin orosz elnök régi társa," Az mit jelent? Együtt nyitottak kávézót Bécsben, vagy mifasz? Konkrét uszítás folyik Magyarország és Orbán ellen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!