Térképen az orosz-ukrán harcok állása

2022. augusztus 02. 18:56

Az Egyesült Királyság védelmi minisztériuma kedden friss hírszerzési adatokat közölt az ukrajnai háborúról.

2022. augusztus 02. 18:56
null

A brit védelmi minisztérium augusztus 2-án is megosztotta friss térképét, amelyen jól látható, mely területek állnak az oroszok ellenőrzése alatt – számolt be a Portfolio.

A hírszerzési információk alapján azt is jelölték, milyen további csapatmozgások várhatóak az orosz, illetve az ukrán hadsereg részéről.

A térképet alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Twitter

Összesen 170 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lmcwelt
2022. augusztus 05. 00:27
Ez az angol titkosszolgálatok pont olyan mint a brit tudósok! Irak óta tök hiteltelenek! Mondjuk előtte is!
Paxillus
2022. augusztus 03. 10:28
Miután a Monsanto és még 2 amerikai cég + a Kínaiak is milliós hektár tételben vettek földterületeket, így , hogy az ukránok a sajátjukkal együtt hogy mit is védenek, kezd érdekessé válni. A Hős ukránok 1 nm2 területet sem adnak át amit fegyverrel vesznek el tőlük A hős ukránok sajnos még nem tudják, hogy sokkal kifinomultabb eszközök is vannak mint az orosz tarack ősszi mélyszántás. Az ukrán nép számára ennek a csernozjomnak a nagy része így vagy úgy de elveszett. Az elit számára viszont ez egy soha vissza nem térő alkalom( ha túlélik), hogy a likvidált vagy a később likvidálandó oligarchák helyébe lépjen és szerdáról csütörtökre demokratikus, elfogadó mintademokrácia legyen, ha annyit el tudnak érni az oroszokkal szemben, hogy úgy tudják megadni magukat az oroszoknak, hogy valami maradjon a kezükön abból a földből, amit eladtak az emerikaiaknak. Ha ezt nem tudják megvédeni, akkor az amerikaiknak is jól meg kell gondolni, hogy mit tegyenek, mert onnantól ha nincs a haszonra kilátás , akkor a dollárfosó gépet ki kell húzni a konnektorból, mert az amcsi benszülöttek előveszik a polcról az önvédelmi sorozatvetőiket !
scion
2022. augusztus 03. 07:38
"The illegal and unprovoked invasion of Ukraine is continuing." de édes is a propaganda.
luisbathhelena
2022. augusztus 03. 02:58
Ez az első olyan háború ahol a "győztesek" népességének több mind 30%-a azaz közel HARMADA már lelépett az ORSZÁGBÓL miután rajottem hogy már amerikai érdekeket és földet kéne meghalni. És ezek nem a Donbasz meg a dél lakossága. (17 MILLIÓ hektár termőföld került amcsi multik kezére-a termőföld HARMADA- a termofold liberalizáció volt egy tavalyi Vilagbanki kölcsön feltétele, háború még sehol)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!