A ISZOMM szünetelteti választási együttműködését a Munkáspárttal

2022. augusztus 28. 16:15

Közleményük szerint a felfüggesztés addig tart, amíg „nem válik újra világossá a Munkáspárt ellenzéki karaktere, egyben rendszerkritikus alapállása”.

2022. augusztus 28. 16:15
null

A Szanyi Tibor nevével fémjelzett Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM) – ha csak átmenetileg is, de – szakít szövetségesével, a Thürmer Gyula vezette Munkáspárttal – adta hírül sajtóközleményben az ISZOMM vasárnap.

Az ISZOMM szünetelteti választási együttműködését a Munkáspárttal

Olvasóink számára emlékezetes lehet: a felek noha nem országos listán, de közösen indultak el a tavaszi parlamenti választáson, és a közlemény szerint az „ISZOMM továbbra is hasznosnak és eredményesnek ítéli a Magyar Munkáspárttal kötött választási megállapodást”, így

Az ISZOMM sajtóközleményét a témában ide kattintva olvashatja!

 

Nyitókép: Mandiner, Mátrai Dávid

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2022. augusztus 29. 08:33
Már Thürmer is szélsőjobboldali elhajló? Beszarok!
madar299
2022. augusztus 29. 08:09
Az alkoholista meg a hajléktalan , bejelenti , hogy mától nem együtt, hanem külön-külön járnak majd a kocsmába .
Töki
2022. augusztus 28. 18:27
Tibikém! 1 dolgot kurva jól csináltál, hogy Fletót rászoktattad rendesen a piára! Egyébként meg egyetlen 1 "értelmes" baloldali politikus van - azaz nem neolibernyák -, az a Thürmer Gyula!
Sincero
2022. augusztus 28. 18:25
Hát ez óriási! A Munkáspárt ellenzi a NATO-terjeszkedését Oroszország ellenében, elismeri a magyar nemzetiségi csoportok kulturális és nyelvi jogait az elcsatolt területeken, elismerően nyilatkozik a Kormány család- és nőpolitikájáról. Világos: ezek a Munkáspárt által IS felvállalt KÖZÖS nemzeti értékek az "ellenzék" ellenértékei, és kiverték Szanyi kapitány fejében a biztosítékot. Ezzel a pártnévvel Fletónál 100%-os sikert arat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!