Kadirov: Nagyon örülök, hogy harcosaink sikereit a legmagasabb szinten is elismerik

2022. augusztus 06. 19:19

A csecsen vezér is tagja volt az orosz delegációnak, amikor Vlagyimir Putyin és Erdogan török elnök Szocsiban találkozott.

2022. augusztus 06. 19:19
null

Ramzan Kadirov Telegram-oldalán jelentette be, hogy a hivatalos tárgyalások után informális egyeztetést tartott Szergej Sojgu orosz védelmi miniszterrel. A csecsen elnök beszámolt róla, hogy a tárcavezető megköszönte a munkájukat, amit Luhanszk és Donyeck felszabadításáért tesznek. 

– közölte Kadirov, majd azzal folytatta, hogy újabb zászlóaljak alakulnak meg, melyekkel a két megyét „szabadítják majd fel az ukrán megszállás alól”.

Kadirov kifejtette, hogy a beszélgetés során megvitatták, hogyan támadnak majd a továbbiakban, elsődleges céljuk a „területek megtisztításánál”, hogy minimalizálják a települések kárait és a civil lakosság megkímélése. Leszögezte, nem háborúról van szó, hanem egy különleges katonai műveletről szólnak a harcok. 

– zárta bejegyzését a csecsen vezér, aki arról is közzétett egy bejegyzés, hogy ő is tagja volt a Szocsiban, Putyin és Erdogan találkozóján részt vett az orosz delegációnak. 

Fotó: Alexei Nikolsky/AFP

 

 

 

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2022. augusztus 07. 07:06
Üssétek-vágjátok a magyargyűlölő bukrán náci, CIA-vazallusokat! Már a termőföldjeik, úgyis az amcsi komprádorok birtokában vannak! A plebsz, meg hull, szenved, menekül, dezertál...
szabadelvűnemzetikonzervatív
2022. augusztus 07. 06:47
Bírom őket na, mi van akkor?!
Jusztiscsak
2022. augusztus 07. 00:48
Remélem a vádlottak padján is így fognak mosolyogni az életfogytiglani ítéletük kihirdetésekor.
de France
2022. augusztus 07. 00:09
Kadirov : egy pokol fajzat. Akik vedik, orultek. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ramzan_Kadyrov
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!