Nógrádi: Egy győztes hadsereg nem fog felállni azért, mert egy pólóba öltözött szerencsétlen ukrán államfő ezt követeli!

2022. augusztus 20. 15:33

A nemzetbiztonsági szakértő ismét értékelte az ukrán-orosz háború jelenlegi állását és annak Európára gyakorolt hatásait.

2022. augusztus 20. 15:33
null

Az Ultrahang Youtube-csatorna vendége volt Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő, aki a műsor első részében arról beszélt, hogy a héten zajlott egy megbeszélés Zelenszkij ukrán, Erdogan török elnök, valamint Guterres NATO-főtitkár között Ukrajnában. Nógrádi György kijelentette, Törökország úgy viselkedik, mint a NATO egyik legerősebb katonai hatalma, ami meg is állja a helyét annak ellenére is, hogy az évekkel ezelőtti puccskísérlet után a hadsereg egy részét felmentette a török elnök. 

A szakértő úgy fogalmazott, hogy Törökország rá van utalva Oroszországra és fordítva is igaz, hiszen Moszkva a törökök legnagyobb zöldség-gyümölcs importőre, rengeteg török vendégmunkás dolgozik Oroszországban, a török üdülőhelyek pedig dugig vannak orosz turistákkal. 

Ez a háromoldalú csúcstalálkozó negyven percet tartott, mondom magyarul: miről tárgyaltak? Mindenről! Mondom magyarul: semmiről

– elemezte a helyzetet Nógrádi György, aki szerint a felek csak abban tudtak megállapodni, hogy Ukrajnának több gabonát kell exportálnia. 

A helyzetet tovább értékelve elmesélte, Zelenszkij csak akkor hajlandó Putyinnal tárgyalni, ha az utolsó orosz katona is elhagyja az ukrán területeket, beleértve a Krím-félszigetet is. 

Ez utópia. Ez marhaság. Egy győztes hadsereg nem fog felállni azért, mert egy pólóba öltözött szerencsétlen ukrán államfő ezt követeli”

– közölte.

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Összesen 324 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jusztiscsak
2022. augusztus 22. 08:41
Egy hazudozó, tolvaj rezsimet kiszolgáló, minden szakmaiságot nélkülöző, nagyotmondó megélhetési celeb csak a Gyuribá, a fideszes propagandagyár egyik bohóc szolgája.
Jusztiscsak
2022. augusztus 22. 08:33
Győztes hadsereg? Kinyírtak a barbár ruszkik közül alhangon 20-30 ezer fiatalt és 100ezrek nyomorodtak meg életük végéig súlyos, maradandó sebesülésekkel. Közben az északi frontvonalat feladta, a többin pedig egyhelyben toporog. Télen pedig az utánpótlási útvonalak elvágásával egytől-egyig ott fagy majd meg. Akkor már hazamasírozni sem fog tudni egysem sajnos. Nagyon jól és okosan végrehajtott taktikai harcot vívnak az ukránok. Az erkölcsi győzelem után, közel a felszabadulásuk is. Putyinra meg valószinűleg a lámpavason lógás vár, ha nem tud időben elmenekülni Észak-Koreába. A civilizált nemzetek támogatásával okosan győzik le az aljas megszállókat. A szankciók meg folytatódnak és szigorodni fognak. Minden ruszkit ki fognak utasítani a világ nagyrészéről és teljes elszigeteltségben lesznek. Marad a Fehérorosz, vagy phenjani társasút a lakosságnak, mint opció. Hollandiában már a lakossági számlákat is zárolták az orosz állampolgároknak.
Jusztiscsak
2022. augusztus 22. 08:00
Egyétek, vegyétek a handabandázó Viktor pincsijének újabb hazugságait. Nektek tartják Gyuri bát még mindig, aki a sok valótlan, minden valóságalapot nélkülöző hazugságaival és butaságaival talpnyalóként szolgálja a kormányzati propagandát, ja és rendkívül zsíros fizetésért hozzáteszem. Ébresztő emberek, fossal etetenek titeket már megint.
Folyékony Szilárd
2022. augusztus 21. 23:49
Ennek a hígagyú kopasz baromnak már az első szava is ökörség. Hol van itt győztes hadsereg? Végig se olvastam mert semmi értelme sincs ezeknek a nógrádiböfögéseknek, már az első szavakból is látszik. Mindent meg kell tenni, hogy az ilyen megélhetési, magamutogató celebfideszfaszkalapok eltűnjenek a közéletből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!