Kapaszkodjon meg: Jakab követői szerint a Jobbik frakciójának tagjai megélhetési politikusokká váltak (Jakab még a frakció tagja)

2022. augusztus 07. 17:26

A Nép Pártján szerint a Jobbik vezetősége és frakciója megélhetési politikusokból áll. A dolog szépséghibája: jelenleg Jakab Péter is a Jobbik-frakció tagja.

2022. augusztus 07. 17:26
null

Meglepő közlemény jelent meg vasárnap délután A Nép Pártján közösségi oldalán, amely a Jobbik rövidesen távozó frakcióvezetőjéhez, Jakab Péterhez több szállal is kötődik.

A szervezet a közleményét azzal a kijelentéssel kezdte, hogy

Majd azzal folytatták, hogy az ellenzéki párt vezetősége „becsapta a tagságot, a választókat, és azokat nézik semmibe, akik az elmúlt két évben végigdolgozták az előválasztási és országgyűlési kampányt. Azokat, akik munka mellett, a szabadidejüket áldozva dolgoztak az Orbán-rezsim lebontásáért”.

Országszerte több szervezet is feloszlatta magát

A közleményből az is kiderült, hogy az elmúlt napokban több Jobbik-szervezet is feloszlatta magát. Többek között Bőcs, Abaújszántó, Tarcal, Tiszaújváros, Borsodszirák, Vaja, Csaholc, Létavértes, Vámospércs és Gesztely településeken.

Nem asszisztálunk tovább ahhoz a vezetéshez, amely összekacsint a Fidesszel, és a Jobbik elnökét,

– tették hozzá.

„A Jobbik feladhatja a küzdelmet, de mi soha. Mi nem alkuszunk a Fidesszel, hanem küzdünk ellenük, és ezzel együtt egy jobb Magyarországért. A végsőkig! Maradunk Jakab Péterrel, maradunk a Nép pártján!” – zárták közleményüket.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vitamin
2022. augusztus 08. 07:57
Jakab te szardarab, te melyik nép pártján vagy?
chief Bromden
2022. augusztus 08. 04:05
Feloszlatták magukat, alakulhat az új párt országos elnöksége. Megélhetési politikusok. :)
olajfa1
2022. augusztus 07. 20:36
Hu ha! ez nem önkritika... hanem SZÍNTISZTA VALÓSÁGOS KRITIKA!...
szürkeSzarvas
2022. augusztus 07. 20:12
Jákób útja visszavezet a cigányiskolába-ahol a "hallgatók" kiköpnek,ha meglátják. Szerencséjére a buzeráns Derdák "tanodája" is miskolciában van-beveszi a csapatba. Persze az Enci ide már nem követi-,ujabb gazdaállat "használja" majd a szűkebb "nyillásait",élvezvén a velük okozott állatias ejakulatiokat..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!