Graffitizne? Irány Miskolc!

2022. augusztus 16. 17:05

Jön a Graffiti Alkotópark!

2022. augusztus 16. 17:05
null

Az Y-híd lábához, a Vörösmarty utcán elbontott épületek helyén graffiti parkot épít a NIF Zrt. – számol be róla a Borsod Online, mely szerint több, asszimetrikusan elhelyezett pengefalat helyeznek le. Az Y-híd beruházója, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF Zrt.) elismerte, a terület kialakítása egyébként is az ő feladatuk.

A helyszínen tárolt anyagok beépítését követően a területen Miskolc önkormányzatának koncepciótervét alapul véve egy úgynevezett Graffiti Alkotóparkot alakítunk ki”

– közölték.

A park végleges terveinek kidolgozása az önkormányzattal együttműködve zajlik .

A nyitókép illusztráció. Forrása: Yasuyoshi Chiba/AFP

 

 

 

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2022. augusztus 16. 18:46
A graffitizés joga (igaz történet) öt évig volt katona, marine Sgt. volt egy társaság, akik szabadnapokon kijártak, ittak és történelmi romokat, műemlékeket rongáltak, graffitiztek Panaszok érkeztek a helyi hatóságoktól A bünti: volt egy amatőr tatoo-mester a támaszponton. nagyon szarul és fájdalmasan. Mindenki kapott egy graffitit, aki graffitizett a bandából., pl. a mellkasra, vállra, de aki kérte, a seggére. Mindenkinek be volt gyulladva a helye.
Marcus Gravius
2022. augusztus 16. 18:13
Gyűlölöm a graffitiseket... miért nem festenek inkább? Kibaszott prolik.
lurker
2022. augusztus 16. 18:03
ez jó, legalább egy helyen vannak, az összes primitív kis taknyot egyszerre lehet seggbe rúgni. idióta libsi szülők félrenevelt kölykei akik csak a tini frusztrációjukat adják ki a közterületeken, csak nekik tetszik amit alkotnak. fogalmuk sincs, hogy egy egyszerű kültéri homlokat festése milyen súlyos milliókba kerül
Marhajó!
2022. augusztus 16. 17:33
Nem bírják elviselni, hogy keresztény a kormány. Nekik a lovasrohamos szemkilövető kő. Így szocializálódtak vagy így genetizálódtak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!