Medvegyev: Ők papíron, mi a harctéren veszünk el dolgokat

2022. augusztus 07. 07:40

Zelenszkij javaslatot tett egy orosz vagyon elkobzásáról szóló határozatra. Nem kellett sokat várni az orosz biztonsági tanács alelnökének reakciójára.

2022. augusztus 07. 07:40
null

Dimitrij Medvegyev, az orosz biztonsági tanács alelnöke arról tájékoztatott Telegram-oldalán, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök javaslatot tett egy orosz vagyon elkobzásáról szóló határozatra.

Mint írta: „ők papíron vesznek el tőlünk dolgokat, mi pedig a harctéren tőlük”.

Hozzátette: A kijevi rezsim által bűncselekmény útján szerzett vagyon elkobzásával és annak visszaszolgáltatásának kérdéseivel az orosz fegyveres erők sikeresen foglalkoznak.

Nyitókép: Ekaterina Shtukina / Sputnik / AFP

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gsss
2022. augusztus 07. 20:55
nagyon bízom benne, hogy nem adunk gázt ukrajnának, mert az véres orosz gáz. ha meg a kormány megpróbál adni nekik ... az lesz a kormányunk vége
Reszelő Aladár
2022. augusztus 07. 18:49
Európa szerepvállalásáért elszenved majd kellemetlen következményeket, de az igazi büntetést az ukránokra mérik majd. Minél inkább bujtogatnak világszerte, annál fájdalmasabb lesz nekik. Ez az évtized áldozati póza.
LancelotDuLac
2022. augusztus 07. 18:39
"Medvegyev: Ők papíron, mi a harctéren veszünk el dolgokat" - vagyis egy rohadt aljas fosztogató, gyilkoló ocsmány rablóbanda vagytok! Kötélre veletek ganéládák - amikor talpatok alatt fütyül a szél akkor lesz jó!
LancelotDuLac
2022. augusztus 07. 18:36
"Putyin hadigazdaságra áll át – a legmélyebb recesszió jön a szovjet bukás óta.... Oroszországban nincs kapacitás a kivonult nemzetközi vállalkozások által kínált termékek és tehetségek helyettesítésére. Kína nem játssza el a megmentő a szerepét ezekben az ínséges időkben. A Yale Egyetem új jelentése szerint a nyugati szankciók „megnyomorították” az orosz gazdaságot. „Átfogó oroszországi gazdasági elemzésünk megállapításai erőteljesek és vitathatatlanok: nem csak a szankciók és az üzleti kivonulás működött, hanem alaposan megbénították az orosz gazdaságot minden szinten” .... https://privatbankar.hu/cikkek/makro/putyin-hadigazdasagra-all-at--a-legmelyebb-recesszio-jon-a-szovjet-bukas-ota.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!